|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 09:47 |
https://www.hizliresim.com/2ptiysy
Hocam merhabalar.kızım 36.haftada 2800 gr 49 cm doğdu.şuan 8 aylık 6500 gram ve 70 cm.kızım sadece anne sütü ile İlk aylar 600 gr sonra yaklaşık 400 gram aldı.şuan ek gıdada alıyor. Size daha önce yazdığımda anne sütüne aynen devam demiştiniz çok zayıf sözlerine kulak asma demiştiniz.kızım Huzurlu ve çok mutlu ama hep zayıf bir bebek oldu.şu sıra iştahı biraz açıldı diye sevinirken şimdide vücudunda resimlerdeki döküntüler başladı.bunlar nedir alerjimi egzemamı.ne yapmam gerekiyor
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hergun banyo yaptirin, banyo sonlarinda, tulbent ile nazikce kese yapin.
|
|
![]() |
|
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazmayı unutmuşum bu kızarıklıklar kaşınıyorda .Ve bu döküntülere ne isim veriliyor isilik mi egzama mı.yazarsanız sevinirim
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dokulemeyen olu deriler.. Bir cins; "konak".
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/e4vpft0
Hocam görüntüyle sizden teşhis koymanızı istiyorum biliyorum bu sizin için çok zor ama hocam üzeri pütürlü kızarıklıklar iyice arttı ve çok kaşıyor kızım.evde m...stelatopia krem vardı sürdüm sanki biraz rahatladı ama yinede tedirginim ölü deri için yıkayıp tülbentle kesede yaptım.başka önereceğiniz birşey varmı. Çok teşekkür ederim |
|
dudududu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atopik dermatit. Gunde:2x1 Hipokort krem surun, banyo sonlarinda anlattigim sekilde kese yapin.
Cok giydirmeyin, terletmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|