|
Sipraktin yerine prakten |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 12:53 |
17 aylık kızım aşırı iştahsız ve uykusuz.yazilarinizi okudum ve sipraktin kullanmaya karar verdim fakat bulunduğum yerde hiç bir eczanede sipraktin bulamadım.onun yerine prakten veriyorlar.es değer olduğunu söylediler.kullanabilir miyiz? şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birisi: "A" firmasinin... Oburu: "B" firmasinin.. Icerik aynidir.
|
|
![]() |
|
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Hocam prakten uyuklama hali yerine uykusuzluk ve huzursuzluk yapar mı acaba?dün akşam yarım ölçek verdik gece hiç uyuyamadi.ama iştah bugün öncesine göre daha iyi.kizim 17 aylık kilosu 9.500 gr.devam edelim mi keselim mi şurubu?birde uyku için verdiğimizde uyku saatinden kaç saat önce vermeliyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyku hali yapar. Gunde:2x1 yarim olcek, gece dozunu, yatmadan 30 dakika once verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|