|
mukuslu gaita ve hemoroid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 17:41 |
Hocam merhaba,size daha oncede yazmistim.Kizim 7 yasinda.Uzun zamandir kabizlik problemimiz var,cok yogun sari-kahverengi mukuslu sert kaka yapiyordu.Son gunlerde mukusta kan da gördüm.Bunun üzerine dün cocuk cerrahina gittik,bulunduğumuz ilçede malesef ne özelde ne de devlette gastroenteroloji bölumu yok.Makat elle muayene sonrasi hemoroid olduğunu söyledi(sanirim iç hemoroid) ust abdomen us istedi,onda sorun yok.2 kutu gliserin kansuk fitil verdi Sabah,aksam uygulamami istedi(cok uzun sure kullanilacak dedi)bir de duphalac.Ama hemoroid icin krem filan vermedi.Ne yapayim hocam,hergun iki kez kullanayim mi bu fitili?Krem kullanmam gerekirse ne kullanmaliyim?Hemoroid icin ne yapmaliyim?
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, HICBIR hastamda "Hemoroid" OLMADI!!!
Pirinc, Muz, Patates, Elma vermeyin. Armut, Kayisi (kurulari), verin. Yag ve Seker oranlarini arttirin. Gunde 1 paket, Reflor tozu, 3 kisma bolup, yemeklerine serpistirin.
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 7 yaşindaki kizimin bol mukuslu kabizligini anlatmistim size.Gunlerdir denemedigim yol kalmadi ama hep kabiz cok ta mukuslu.Cocuk cerrahi hemoroid olduğunu soylemisti siz de cocukta hemoroid olamayacagini söylediniz.Dediginiz herseyi yaptim ama malesef hala ayni.Flagly şurup denesem mi ben de?Ishal degil evet ama mukus enfeksiyona bağli olabilir mi?Size danismadan kafama göre kullanmak istemedim.Ne dersiniz ne yapayim hocam? Iyiki yanimizdasiniz hocam,Çok uzun,ailece çok mutlu yeni yillara...
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mukus; sert kakanin yaptigi tahris sonucu olur.
Turk doktorlara inanmayin. Hicbir ilac kullanmayin. Alsamlari 1 olcek (5ml) Sokol likit icirin.
|
|
![]() |
|
Hocam,kizim aylardir kabiz ve mukusluydu kakalari,kizim az once normal kaka yapti ve yine oldukca mukusluydu.Mukusun bir kismi kanliydi.Cok kötüyüm su an ve aklima sadece size sormak geldiHocam sert kaka olmamasina ragmen bu kanli mukus neden?En kisa zamanda randevu alip gastreentrolojiye gotürcem ama çok korkuyorum.
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Hocam bi ekleme yapmak istiyorum,bu hafta herzamankinden cok daha fazla mukusluydu.Bugun yumusak kucuk kucuk cok yogun mukuslu ve bir kismi kanlidi.Atesi de cikicak gibi ve halsizlesti
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|