|
Boy kilo |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
barbaros350
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boy kiloGönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 09:47 |
|
Hocam merhaba
2016 kasım doğumlu oğlum 15.5 kilo ve 107 cm. Kreşe gidiyır ve bakıyorum kreşteki en kısa ve en cılız çocuk. Normalde yemeklerini etini, sabah yumurtasını vs güzel yer. Tek problemimiz süt içmiyor.peynir yemiyor.sütü başka yemeklere karıştırıyorum peynirli pizza, omlet vs yapıyorum ama o ne kadar yeter ki. Yoğurtda işte dolma ya da mantı o tarz şeylerin yanında yiyor. Sizin de desteğinizle 3 yaş 3 ay emzirdim ama emzirmeyi bırakınca çocuk süte küstü. Ondan öncede sadece meme emerdi zaten paket süt içmezdi. Herkes o kadar emdi bu niye boyu kısa diyor üzülüyorum. Ben 1.67 eşim 1.70 boyundayız.uzun sayılmayız ama yinede sınıfta en kısa olmasına üzülüyorum. Sorum şu hocam tiens diye bir gıda takviyeleri olan bir markanın kalsiyum tozu var çocuklar için. Kullananlar boyu uzattığını idda ediyor. Sizce işe yarar mı. Toz büyükbaş hayvanların kemiklerinden üretiliyormuş. Tam emin olamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 18:28 |
|
Boyu iyi, kilosu:1.5 kilo eksik.
Sute alistirmak icin, yemek ustune, saf sutlu dondurma verin ve sutu de, soguk/sekerli verin. Gunde en az 600ml sut/sutlu gida almasi gerekir. Tozlarla filan ugrasmayin. Bir de, her sene 1 ampul Dvit3 icirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|