|
Domuz gribi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 00:05 |
Hocam 6 yaşındaki oğlum dğn gece ateşlendi ateş 38 39.5 arası dr a götürdüm karnı ağrıyor hiç iştahı yok geçen hafta da 2 gün ateşlendi ardından ishale döndü 1 hafta geçmeden tekrar aynı şeyler olmaya başladı
Kan değerlerinde bir tek MON % 16 ve MON # 1.5 ve rbc 6 doktor wbc ve crp düşük antibiyotik gerekmez domuz gribi olmuş dedi sürüntü testi almadı enflovir verdi Sürüntü testi yaptıralım mi yoksa ilacı direkt kullanalım mı? Bir de çocuğun aylardır geçmeyen geniz akıntısı ve öksürüğü var serumla yıkıyoruz burnunu ama asla geçmiyor öksürük ciğer filmi vs. Çekildi hep temiz çıktı ne önerirsiniz? Sayenizde çocuklarımı antibiyotiksiz ve doğru büyüttüm Allah razı olsun
Düzenleyen yeliz - 04 Oca 2022 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Test'e filan hic gerek yok! Ilaci kullanin. 2-3 hafta surecek.
Antibiyotiksiz buyuttugunuz gibi; EN AZ Rontgen cekimi ile de buyutun. Turk doktorlarinin dolandiriciliklarina kanip, HER oksurdugunde, Rontgen mi cektireceksiniz? Bunlar son derecede kendi CIKARLARINI dusunen assagilik doktorlardir, bunlardan uzak durun. Benim yazilarimi okuyun ve bilhassa "Oksuruklu Hastaliklar" tablosunu inceleyip, cocugunuzu kendiniz tedavi edin. Allah kimseyi bu doktorlarin eline dusurmesin.
|
|
![]() |
|
aysegul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey, uzun süredir sizi takip ediyorum. Sayenizde gereksiz ilaç içirmeden çocuklarımı büyütmeye çalışıyorum. 9 yaşındaki oğlum ateşlendi. Şu an 38.1.Gün içinde halsiz ve keyifsizdi. İştahı da azalmıştı. Akşama doğru ara ara öksürük başladı. Okulunda domuz gribi olan çocuklar da vardı. Enfluvir denen ilacı içiyorlarmış. Test yaptırmak için hastaneye gitmek istemiyorum. Gereksiz ilaca boğuyorlar. Domuz gribinin en belirgin özelliği nedir. Hangi belirtide bu ilacı ne kadar içirmeliyim. Oğlum 25 kilo.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diger Griplerden hicbir farki yoktur.
Ilaclarla ugrasmayin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|