Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Domuz gribi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Domuz gribi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yeliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Domuz gribi
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 00:05
Hocam 6 yaşındaki oğlum dğn gece ateşlendi ateş 38 39.5 arası dr a götürdüm karnı ağrıyor hiç iştahı yok geçen hafta da 2 gün ateşlendi ardından ishale döndü 1 hafta geçmeden tekrar aynı şeyler olmaya başladı
Kan değerlerinde bir tek 
MON % 16 ve MON # 1.5 ve rbc 6 doktor wbc ve crp düşük antibiyotik gerekmez domuz gribi olmuş dedi sürüntü testi almadı enflovir verdi 
Sürüntü testi yaptıralım mi yoksa ilacı direkt kullanalım mı?
Bir de çocuğun aylardır geçmeyen geniz akıntısı ve öksürüğü var  serumla yıkıyoruz burnunu ama asla geçmiyor öksürük ciğer filmi vs. Çekildi hep temiz çıktı ne önerirsiniz?
Sayenizde çocuklarımı antibiyotiksiz ve  doğru büyüttüm Allah razı olsun

Düzenleyen yeliz - 04 Oca 2022 Saat 00:27
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 18:46
Test'e filan hic gerek yok! Ilaci kullanin. 2-3 hafta surecek.

Antibiyotiksiz buyuttugunuz gibi; EN AZ Rontgen cekimi ile de buyutun. 
Turk doktorlarinin dolandiriciliklarina kanip, HER oksurdugunde, Rontgen mi cektireceksiniz?
Bunlar son derecede kendi CIKARLARINI dusunen assagilik doktorlardir, bunlardan uzak durun.
Benim yazilarimi okuyun ve bilhassa "Oksuruklu Hastaliklar" tablosunu inceleyip, cocugunuzu kendiniz 
tedavi edin. Allah kimseyi bu doktorlarin eline dusurmesin. 
Yukarı Dön
aysegul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2022 Saat 23:56
Kadir Bey, uzun süredir sizi takip ediyorum. Sayenizde gereksiz ilaç içirmeden çocuklarımı büyütmeye çalışıyorum. 9 yaşındaki oğlum ateşlendi. Şu an 38.1.Gün içinde halsiz ve keyifsizdi. İştahı da azalmıştı. Akşama doğru ara ara öksürük başladı. Okulunda domuz gribi olan çocuklar da vardı. Enfluvir denen ilacı içiyorlarmış. Test yaptırmak için hastaneye gitmek istemiyorum. Gereksiz ilaca boğuyorlar. Domuz gribinin en belirgin özelliği nedir. Hangi belirtide bu ilacı ne kadar içirmeliyim. Oğlum 25 kilo. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 00:30
Diger Griplerden hicbir farki yoktur.
Ilaclarla ugrasmayin. 
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.