|
Baş dönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gulerumutayse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gulerumutayse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2022 Saat 17:00 |
Hocam dün gece aniden basim donmeye basladi . Nerdeyse tum gece yattim kalktim yine ayni sekildeydi. Sabah kalktigimda bas donmesi yoktu ama bu saate kadar gecmeyen bir sersemlik bas agrisi gibi bir halim var .Egildigimdr basimi kaldirirken yime sanki bir donme var hangi doktora gitmeliyimne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Gulerumutayse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gulerumutayse
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi viral enfeksiyonlarindan sonra olur. Kendiliginden gecer.
Bazilari gozlerinizi kapadiginizda gecer. 1-2 ay surebilir. Siddetli olanlada, Dramamine tablet (ceyrekten baslayin, etkili olmazsa, yarim deneyin) alin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gulerumutayse
Hocam bugun de sabah kalktigimda baş ağrisi vardi bir tane novalgin ictim. Ama baş ağrisi devam ediyor. Atesimi olctum 37
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit olabilir, bir KBB doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|