|
konuşmayı zorlaştıran öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teacher7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 16:12 |
Hocam merhaba; 6 yaşındaki oğlum iki gündür burun akıntısıyla birlikte öksürüyor. otelde havuza girmişti ondan sonra başladı gibi. Ateşi falan yok ama öksürük kadar çok ki boğazlarım acıdı diyor. genel hali neşesi iyi ama yoruluyor, nefes alış veriş sıkıntılı daha doğrusu hangisi sıkıntılı onu pek çözemedim ama konuşmakta zorlanıyor. öksürük tablonuzu da inceledim basit grip gibi ama bi taraftan da Krup gibi hatta astımdan bile şüphelendim. sizin grip için olan tavsiyelerinizi yapmaya çalışıyoruz ama bu saydığım ihtimallerden acaba hangisi daha kuvvetli ve bu durumda napsak daha iyi olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup veya astim degil.
Limonlu bal, Serum Fiz ile burun temizlgi ve ColdMix kullanin. Gerekirse, sicak buhar uygulayin. Cok yorulmasin, soguk havaya cikmasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|