|
Yenidoğan |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcugöksel
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burcugöksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: YenidoğanGönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 23:16 |
|
Hocam 23 günlük bebeğim i öksürüyor abisi 4.5 yaş muhtemelen ondan bulaştı. Sürekli burun temizliği yapıyoruz ama bugün acile gittik kontrol için bronşit dedileryoğunbakıma yatırmak istediler bebek 30 günden küçük diye. Siz ne önerirsiniz ne yapmalıyız? Eve buhar makinesi falan mı almalıyız? Akciğer filmini yükledim sizin için https://www.hizliresim.com/cxm0vk3
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2022 Saat 03:12 |
|
Siz hic; bu ahmak doktorlarin, Grip teshis ettiklerini duydunuz mu?
Eskiden Astim diyorlardi, onca hakaretten sonra, dilleri bir yerlerine girince, simdi de, "Bronsit" diyorlar. Sakin bu ahmaklara inanmayin. 1- Rontgen fimi diye size bunu mu verdiler?? Eger Bas asistanligim sirasinda bir Asistan Rontgen diye bunu bana gosterse, kafasinda paralardim! 2- Akciger Grafisine bakarak; "Bronsit" tesbit edebilen yegane SALAK doktorlar, Turk doktorlaridir. 3- SAKIN, dakikadaki solunum sayisi, 60'dan az ise Hastaneye filan yatirmayin. Hastaneye yatacak kadar solunum hastasi bir bebek, meme bile ememez. 4- SADECE; Serum fiz ile burun temizligi yapin, ve HERGUN sicak, buharli banyo yaptirin. Buhar makinasi filan da gerekmez. Ayrica; sadece buhar yapacaginiz zaman, bir tencerede su kaynatip, elinin ulasamiyacagi bir mesafeye koyup, bebek ve kabi icine alacak sekilde uzerlerini carsaf ile ortun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2022 Saat 03:14 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|