|
Kendim için döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2022 Saat 21:16 |
Kadir Bey merhaba. Sali gecesi uyukudan mide bulantisi ile kalktım. Gece boyu istifra ettim. En son ishal de oldum ama sabaha bir şeyim kalmadı. Aksam tavuk yemistim onun dokunduğunu düşündüm. Carsamba günü uykusuzluktan ve yorgunluktan kötü durumdaydim. Aksam eve gelince yattim sabaha kadar uyumusum. Bugun de bogaz ağrısı ve bas ağrısı vardi. Ayrica sag cenemin altindaki sanırım lenf bezinde de bir ağrı var. Yakınımdaki insanlarda da bu ara fazlaca covid-19 var. Muhtemelen ben de oldum diye düşündüm. Sadece bas agrisi icin ilac aldim. Ama bu akşam sadece göğüs bölgemde döküntü olduğunu fark ettim. Baska bir yerde yok. Internette baktığımda makülopapüler döküntü diye gecen bir döküntü tipine benziyor. Aralıklı kırmızı noktalar seklinde. Covid-19 dan kaynakli olabilir mi? Yoksa baska bir sey mi vardir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip arazlari yoksa, basit "Gida zehirlenmesi" dir. Sakin ilac kullanmayin.
Bu sene salgin yapan baska bir Virus var. Bu virus: ishal/kusma ve grip arazlari yapiyor. Bu durumda da, bir ilac kullanmayin. Covid ile hic alakasi yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2022 Saat 23:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|