|
Enfluvir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2022 Saat 15:11 |
Hocam ağır grip geçiriyorum doktora gitmedim okullardada aşırı domuz gribi salgını var ben enfluvir aldım 35 yaşındayım acaba bu ilacı gündemtek sefermi almamız gerekiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk 3 gunu gecirdi iseniz, bosuna almayin. Sadece hastalik suresini 5 gun kisaltir, cok marifet bir ilac degil.
Alacak iseniz, iki kullanim sekli var!!! KARISTIRMAYIN! HASTA ISENIZ: Enfluvir 75mg, Gunde:2x1, 5gun almaniz gerekir. Etrafinizda hasta kimse var ve korunmak icin alacak iseniz: Enfluvir 75mg, gunde 1 tane, 5 gun alin. alin. Cocuklarda: (5 gun sure ile) 2 haftalik- 12 ay arasi: kilo basina, 3mg/kg, iki sefer verilir. 1-12 yaslar arasi; 15 kiloya kadar; 30mg gunde:2x1 15-23 kilo arasi; 45mg gunde:2x1 23-40 kilo arasi: 60mg gunde:2x1 alacak.
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlış anlamayın ama ben çocuğa koruyucu vermek istesem örneğin 22 aylık ona bu mg ları bem nasıl ayarlıyabilirimki bir tablet 75 mg
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tmm hocam reçeteye baktım şimdi ml ları eşit şekilde yazmışlar teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|