|
Ateşsiz hırıltılı öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Topraknaz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Topraknaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateşsiz hırıltılı öksürükGönderim Zamanı: 21 Oca 2022 Saat 17:02 |
|
Hocam merhaba 9 buçuk aylık bebeğim grip olduktan sonra hırıltılı öksürüğe çevirdi. 4 gün devam edince doktora götürdüm sadece serum fizyolojik verdi ve bitkisel şurup olan prospan kullan dedi. Devam ettik 1 hafta geçmedi. Tekrar götürdüm. Ciğerlerini dinledi ciğerde bir sıkıntı yok gibi fakat hırıltı uzaktan bile devam ediyor dedi geçmezse çocuk doktoruna götürün dedi. Bende size ilk defa yazıyorum size çok güveniyorum. Çocuk doktoruna götğrmeden önce size yazmak istedim. Hırıltı devam ediyor öksürük de. Ateş yok halsizlik yok burun arada bir akıyor. Bana ne tavsiye edersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2022 Saat 18:55 |
|
SAKIN, Prospan veya benzeri ilaclari cocuklara vermeyin!!
PROSPAN; 2 YAS ALTI COCUKLARA VERILMEZ!! Siz bu sahtekarlara nasil inaniyorsunuz? Hic mi yazilarimi "FORUM" yazilarimi okumadiniz? En azindan; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. Prospan; oksurugu keserek, hastaligin Akcigerlere inmesine, hiriltilara ve solunum gucluklerine sebep olur. Sahtekarligin, 1. Safha ilaclarindan dir! Gripler, EN AZ, 2-3 hafta surerler ve tedavileri YOKTUR! Sakin Turk doktorlara inanmayin. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|