Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Pişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Pişik
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2022 Saat 12:58
Dr bey gıda intoleranslari yada alerjiler popoda pişik yapar mı? Kızım 5.5 yaşında dün 3 kere kaka yapti yıkayarak temizledim  sabah popo etrafı kizarmisti  yediklerine dolayı olabilor mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118065
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2022 Saat 18:51
Cok nadir. baharatli gidalar yapabilir.
Kizarik olan yere; Desitin, Nivea,Popolin veya benzeri KOYU kremlerden birini surun, ilaveten kizarik olan
 yerlere, gunde:2x1 Hipokort krem surun. 

Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2022 Saat 19:03
Makat deliğine çok yakın kizarik yerler hipokort oraya sürülür mu doktor bey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2022 Saat 19:48
Evet, surulur!!! Aksini soyleyen mi oldu??  Kaka degen bir yere her turlu krem surulur! Kaka bir sey mi yapiyor?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2022 Saat 19:48
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 00:29
Dr bey yine pişik olduk.5.5 yaşındaki çocuk pişik olur mu hala? Makat yani kaka kaynaklı değil gibi kızarıklık makat deliği etrafı vajina ve makat arasi sanki idrarindan oluyor. Önceki konuları tarattim amonyak yanığı demişsiniz bu idrar ile mi olur?
Kızım gün içinde 3,4 su bardağı su içiyor gündüz bence çişini tutuyor sabah gidiyor birde akşam üstü .
Bu pisigin sebebini bulamadim temizliğini kendim yapıyorum.aldigi gıdalar mi dokunuyor bilemedim.
Son olarak daha öncesinde hipokort krem çok etkili olmadı trosyd  kullandım daha çabuk gecirdi yanlış mı yapmisim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 02:01
Kil kurdu da yapabilir. Bilhassa sabahlari temizlik yapmadan once popo deligini iyi muayene edin. 
Trosyd;Mantar kremi. Iyi geldi ise, mantar olmus olabilir. 
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 09:33
Dr bey sabah baktım birsey yok kakada da baktım birsey goremedim.
Dün 2 kez kaka yapti gün içinde birseyi yoktu.aksam yemekten sonra yapti 2. Kakayi kızarıklık falan yoktu temizledik yatmadan önce tuvalete gittik kırmızıydi makat etrafı yani ne olduysa kaka yaptıktan sonra 2 saat icinde olmus bu yüzden yediği birsey mi dokunuyor diye düşündüm .kaka temizliğini bebekler için olan temizleme pamukları ile ıslatıp siliyorum sonra kurtuluyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 18:34
Cocuk sikayetci degilse, kirmizi diye kurcalamayin. Renk farki hep olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.