|
Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2022 Saat 12:58 |
Dr bey gıda intoleranslari yada alerjiler popoda pişik yapar mı? Kızım 5.5 yaşında dün 3 kere kaka yapti yıkayarak temizledim sabah popo etrafı kizarmisti yediklerine dolayı olabilor mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok nadir. baharatli gidalar yapabilir.
Kizarik olan yere; Desitin, Nivea,Popolin veya benzeri KOYU kremlerden birini surun, ilaveten kizarik olan yerlere, gunde:2x1 Hipokort krem surun. |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Makat deliğine çok yakın kizarik yerler hipokort oraya sürülür mu doktor bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, surulur!!! Aksini soyleyen mi oldu?? Kaka degen bir yere her turlu krem surulur! Kaka bir sey mi yapiyor?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2022 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Dr bey yine pişik olduk.5.5 yaşındaki çocuk pişik olur mu hala? Makat yani kaka kaynaklı değil gibi kızarıklık makat deliği etrafı vajina ve makat arasi sanki idrarindan oluyor. Önceki konuları tarattim amonyak yanığı demişsiniz bu idrar ile mi olur?
Kızım gün içinde 3,4 su bardağı su içiyor gündüz bence çişini tutuyor sabah gidiyor birde akşam üstü . Bu pisigin sebebini bulamadim temizliğini kendim yapıyorum.aldigi gıdalar mi dokunuyor bilemedim. Son olarak daha öncesinde hipokort krem çok etkili olmadı trosyd kullandım daha çabuk gecirdi yanlış mı yapmisim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kil kurdu da yapabilir. Bilhassa sabahlari temizlik yapmadan once popo deligini iyi muayene edin.
Trosyd;Mantar kremi. Iyi geldi ise, mantar olmus olabilir.
|
|
![]() |
|
Dr bey sabah baktım birsey yok kakada da baktım birsey goremedim.
Dün 2 kez kaka yapti gün içinde birseyi yoktu.aksam yemekten sonra yapti 2. Kakayi kızarıklık falan yoktu temizledik yatmadan önce tuvalete gittik kırmızıydi makat etrafı yani ne olduysa kaka yaptıktan sonra 2 saat icinde olmus bu yüzden yediği birsey mi dokunuyor diye düşündüm .kaka temizliğini bebekler için olan temizleme pamukları ile ıslatıp siliyorum sonra kurtuluyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuk sikayetci degilse, kirmizi diye kurcalamayin. Renk farki hep olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|