|
Bakır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 12:18 |
Hocam merhabalar, ben küçükken hatırlıyorum 90 larda yaşça büyüklerimiz bakır bilezik takardı, romatizma başta olmak üzere sağlık açısından faydalı diye, acaba bunun gerçeklik payı var mı, yoksa bu da bir sahtekarlık mıydı, araştırdım hala satılıyor bunlar, saf bakır gerçekten bazı rahatsızlıklara iyi geliyor olabilir mi.çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra!! Ondan sonra da, baktilar millet cok ENAYI, onlerine ne koyarsaniz yiyorlar, daha pahali cinsi olan
ucu altin kaplama, "Rayma" bileziklerini millete kakaladilar! Neymis?? Vucuttaki "elektrigi " aliyormus, agrilara bir iyi geliyormus, bir iyi geliyormus ki, sormayin gitsin. Bu millette boyle ENSE oldugu surece, saplagi yapistiranlar da olur. Aptali parasindan ayirmak, sevapmis!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|