|
Kulak zarı kızarıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2022 Saat 12:35 |
Hocam merhaba, 4 yaşında kızımın bademciği şiş , genzi sürekli dolu serum fizyolojik ile temizlemezsem açılmıyor. Ve kulağının 2 defa ağrıdığı söyledi doktora gittik kulak zarı kızarmış dedi ceftinex 125 mg verdi. Parol ve dolven verdi gribal enfeksiyon kulağına vurmuş dedi. Ama ben antibiyotik ve dolveni kullanmak konusunda kararsız kaldım . Özellikle antibiyotik kullanmalı mıyım hocam kulak zarı söz konusu olunca korktum ilerlerse diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Turk doktorlarinin kulak agrilarina verdikleri ilaclarin HICBIRINI kullanmayin.
Yazarlar kismindaki; "Kulakta sivi ve Agri" ile ilgili 2 makalem var, onlari okuyun. Turk doktorlardan uzak durun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|