Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 9 yaşında covid-19
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

9 yaşında covid-19

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zorannelik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 9 yaşında covid-19
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 22:20
Merhabalar hocam nasılsınız?
9 yaşındaki.kizim bugün (pazartesi) sabah verdiğimiz test sonucu pozitif çıktı. Pazar günü ilk önce karnım sonra boğazım sonra başım ağrıyor dedi pazartesi sabahı da ateş başlayınca test verdik. Ateş çok şükür 38 bucugu geçmedi ateş düşürücü ağrı kesici vermedik. Şuanda başım ağrıyor başım dönüyor göğsüm ağrıyor diyor ve yaklaşık 2 saattir de kulağımda sesler var uğultulu var diyor sanki poşet hisirtisi gibi ama çok yoğun ses diyor ve ses arttığında kulağımda ağrı da oluyor diyor ara ara elleriyle kulaklarini kapatiyor. Grip olduğu zamanlarda da bazen kulağına vuruyordu illiadin kullanıyorduk covid-19da da iliadin kullanmamızı tavsiye eder misiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 22:32
Tabii ki!! Kulak agrisi olan HER durumda, daima Iliadin damla kullanin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 23:21
Çok teşekkür ederim sayın hocam. 

Bir de hocam, doktor zyrtec şurup mac 600 200 tablet dvit3 50000 iu 4 damla kullanmamizi söyledi.d3 sizin tavsiyenizle ampul olanlardan vermiştim sonrasında da venatura d3 1000iu günde 4 damla veriyorum sürekli ama doktorun diğer söylediklerini hiç bilmiyorum, sizin tavsiyeniz olmadan da hiçbir ilaç kullanmak istemiyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2022 Saat 02:23
Hicbirini kullanmayin. Hatta sakin ilaclari bile almayin. Hele; Mac600, olacak sey degil! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2022 Saat 10:33
Almadım zaten hocam, çok çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.