|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2022 Saat 11:17 |
Hocam merhabalar ben 4 ayda bir iki tane d vitamini ampul almama rağmen sürekli düşük çıkıyor hemen hemen her gün maillerinizi takip ediyorum genellikle herkesin öyle acaba hocam iğne olarak uygulasak farkedermi yada buna nasıl başka çözüm bulabiliriz çocuklarımında aynı şekilde onlara sürekli tahlil yaptırmakda zor oluyor birde zaten Türkiye de d vitamini tahlilini zorla yaptırıyoruz arada özel e götürüyorum mecburen ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Icmeden evvel ampulu iyice calkalayin. O ampuldeki sivinin tamami, "Aycicek yagidir".. D vitamini o yagin
icinde bir zerredir.
Cama yapisip, kalirsa sadece aycicek yagi icmis olursunuz. |
|
![]() |
|
Kimsesizmercimek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kimsesizmercimek
Hocam konuyla ilgili diye buraya yaziyorum;
Gecende bir hekimin bir roportajina denk geldim. D vitamini fazlasini meslek hayatimda hic gormedim dedi. Siz ne dersiniz bu konuda? Yilda 1 ampul onerdiginizi, test sonucu gormeden daha fazla vermediginizi de biliyorum. Sevgiler, saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben de gormedim, AMA Turk Tip Ulemasi'nin topluma verdigi umaci korkusu sonucu, 86 Milyona, tek tek,
bu konulari anlatabilmem mumkun olmadigindan, lafi kisa kesiyorum. Zira, son 3 seneye gelene kadar, Turkiye'deki doktorlarin %100'u bu salakca iddiaya dayanarak D vitamini veren doktorlar aleyhinde soylenmedik laf birakmiyor, hic bir belirti olmadigi halde, her Dvit3 ampul icene hemen "D vitamin zehirlenmesi" teshisini koyup, beni kotuluyorlardi! Ne Saglik bakanligi, be de Universiteler, bana arka cikmayinca ne yapacaktim?? Hele Turkiye gibi, (rahmetli Aziz nesinin de belirttigi gibi) %60'inin aptal oldugu tolumda baska turlu kendimi koruma sansim varmi idi??? Yoksa; D vitamini fazlaligi oldugunda: Vitamin D3-->25-hydroxycholecalciferol --->(D vitamininin aktif olmayan sekli olan) 24,25 Dihydroxycholecalciferol'a dondugunu biliyorum(DA). Turkiye'de beni kim koruyacakti ki?? Hepsi beni bir kasik suda bogabilmek icin pusuda bekliyorlar. Yanlis anlasilmasin!! D vitamini zehirlenmesi YOK demiyorum, kitaplarda yazar da, bizdeki dolandiricilar, ve isbirlikcileri laboratuvarlar, kandaki zehirlenme seviyesini kasten dusuk gosterirler. 150 ustu zehirlenme RISKI baslar denildigi halde, bizim cogu sahtekar laboratuvarlar bu seviyeyi, 80'e kadar indirmislerdir. Hak verin ki, benim de kendimi savunabilmek icin, bu "Sahtekar+ Aptal" topluma karsi kendimi savunabilmek icin, tedbirli olmam gereklidir. Covid salgini baslayana kadar, 1 ampul Dvit3 verdigim hastalara bile bu PUST doktorlar kasten: "Mutlaka zehirlendiniz" diyerek benim aleyhime kiskirtiyorlardi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2022 Saat 18:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|