|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 12:43 |
İyi günler . Bebeğim üç ay 12 günlük . Ben bundan on gün önce fıstık ezmesi yedim bolca fındık çikolata badem ceviz vs . Bebeğimde dört beş gün sonra cillette döküntü başladi . Kızarıklık kol eklem yerinde ve kulak arkasinda özellikle . Anne sütü ve mamayla besleniyor bebeğim . Doktorunuz süt alerjisinden şüphelendi . Fistik ezmesi yemeden önce de öksürük burun akıntısı gözlerde şişme oluyordu . Bana bir akıl verin nolur . Alerji mamaların asla yemiyor bebeğim çok ağlıyor . Normal mamayida versem korkuyorum . Sutumde yetmiyor . Alerji doktoruna gitmeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Uzak durun.
1- Yediklerinizin tamami; su icirten ve bunun sonucunda sutunuzu arttiran gidalardir. Bebek asiri sut emerse, bu durum olabiliyor. Bir de, asiri sicak tutulursa olur. 2- Asiri miktarda yedi iseniz, olabilir, sadece bu gidalari kesmeniz yeterlidir. 3- 4. ay bittikten sonra, hicbir ek mamaya ihtiyaciniz olmaz. 4- Anne sutu yetmedigine, SOGUK, kutu sutlerinden verin. (Normal, tam yagli olacak).
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen Alaraoy - 03 Mar 2022 Saat 22:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|