|
Ateş ve Kabus |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysegul
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş ve KabusGönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 01:32 |
|
Kadir Hocam sizin görüşleriniz benim için çok önemli. Gereksiz ilaç verecekler düşüncesiyle hastanelere gitmeye çekinir oldum.
Oğlum perşembe sabahı karın ağrısıyla uyanıp iki defa az miktarda kustu. Gün içinde 4 kez ishal oldu. Hiç ateşi olmadı. Cuma alşamı ateşlendi. Ateşi, başladığı andan cumartesi saat 22.00 de yatana kadar 37.7 ile 38.9 arasında gidip geldi. Genel durumu iyi sayılırdı. Az da olsa birşeyler yiyip içti. Ateş düşürücü veya başka bir ilaç vermedim. Uyuduktan sonra saat 23.00 te bağırarak, kendi kendine konuşarak uyandı. Ateşi 37.8 ölçtüm. Sakinleştirerek uyumasını sağladım. Saat 01.00 de tekrar uyanıp konuşmaya, örtüsünü çekiştirmeye, elini kolunu itmeye başladı. Sanki her söylediğimi duymuyor gibiydi.Boş boş baıyor gibiydi. Zor da olsa sakinleştirip uyumasını sağladım. Ateşi 36.7 çıktı. Ateşi düşmüşken böyle olması beni çok korkuttu. Ayrıca eşimin de test sonucunun + olduğunu öğrendik. Acaba oğlumun yaşadıklarının nedeni corona olması olabilir mi? Şu an uyurken bile ara ara huzursuzluğunu farkediyorum Ne yapmamı tavsiye edersiniz. Rahatlaması için bir şey vermem gerekir mi Oğlum 2012 kasım doğumlu, 138 cm, 33 kg Düzenleyen aysegul - 20 Şub 2022 Saat 01:45 |
|
![]() |
|
aysegul
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 01:37 |
|
Hocam eşim pozitif çıktığı için karantinadayız. Oğlumu teste götürmeme gerek var mı?
Sonuç pozitif de çıksa yapılacakların normal gripten farklı olmayacağını daha önce yazmıştınız.
|
|
![]() |
|
aysegul
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 01:41 |
|
Bizlere yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. 🌹
Düzenleyen aysegul - 20 Şub 2022 Saat 01:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 02:56 |
|
Ilk sayfadaki, YAZARLAR kismindaki, Alice in Wanderland Sendromu yazimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|