Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş ve Kabus
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş ve Kabus

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysegul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş ve Kabus
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 01:32
 Kadir Hocam sizin görüşleriniz benim için çok önemli. Gereksiz ilaç verecekler düşüncesiyle hastanelere gitmeye  çekinir oldum.

Oğlum perşembe sabahı karın ağrısıyla uyanıp iki defa az miktarda kustu. Gün içinde 4 kez ishal oldu. Hiç ateşi olmadı.

Cuma alşamı ateşlendi. Ateşi, başladığı andan cumartesi saat 22.00 de yatana kadar 37.7 ile 38.9 arasında gidip geldi. Genel durumu iyi sayılırdı. Az da olsa birşeyler yiyip içti. 

Ateş düşürücü veya başka bir ilaç vermedim. 

Uyuduktan sonra saat 23.00 te bağırarak, kendi kendine konuşarak uyandı. Ateşi 37.8 ölçtüm. Sakinleştirerek uyumasını sağladım. 

Saat 01.00 de tekrar uyanıp konuşmaya, örtüsünü çekiştirmeye, elini kolunu itmeye başladı. Sanki her söylediğimi duymuyor gibiydi.Boş boş baıyor gibiydi. Zor da olsa sakinleştirip uyumasını sağladım. Ateşi 36.7 çıktı. 

Ateşi düşmüşken böyle olması beni çok korkuttu. 

Ayrıca eşimin de test sonucunun + olduğunu öğrendik. 

Acaba oğlumun yaşadıklarının nedeni corona olması olabilir mi? 

Şu an uyurken bile ara ara huzursuzluğunu farkediyorum
Ne yapmamı tavsiye edersiniz. 
Rahatlaması için bir şey vermem gerekir mi

Oğlum 2012 kasım doğumlu, 138 cm, 33 kg

Düzenleyen aysegul - 20 Şub 2022 Saat 01:45
Yukarı Dön
aysegul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 01:37
Hocam eşim pozitif çıktığı için karantinadayız. Oğlumu teste götürmeme gerek var mı? 
Sonuç pozitif de çıksa yapılacakların normal gripten farklı olmayacağını daha önce yazmıştınız. 
Yukarı Dön
aysegul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 01:41
Bizlere yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. 🌹

Düzenleyen aysegul - 20 Şub 2022 Saat 01:44
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2022 Saat 02:56
Ilk sayfadaki, YAZARLAR kismindaki, Alice in Wanderland Sendromu yazimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.