|
sorularım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2022 Saat 23:45 |
hocam merhaba.annem için sormak istiyorum.fikirleriniz bizim için çok çok değerli..şimdiden teşekkür ederiz. nexivol 5mg yarım /ritim bozukluğu için verildi delix 2,5 uzun yıllar kullandı ara verdi tekrar başladı fosavance 70 mg haftada 1 yeni başladı.ileri derecede kemik erimesi,kırık riski var dedi dr coledan 150.000/ günde 4damla d3 seviyesi 27.8 calsimax 1000 ve benexol kemik erimesi için vermiş dr fakat kullanmıyor.bu kadar ilaç böbreklerime yük olmaz mı vs diyerek..b12 230 çıkmış. gözle görülür şekilde kemik erimesi var ve bazı ilaçları es geçmesi bizi endişelendiriyor,bunun için size sormak istedim . |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun bunlar, hayati boyunca HIC D vitamini kullanmadigi icin oluyor.
Simde 1 ampul Dvit3 icsin ve ay sonra tekrar 1 ampul icsin. Kemik dokusu, ergenlik sonuna kadar kalsiyum tutar. Ergenlikten sonra, D vitamini kullanmayanlarda, devamli kemiklerden kalsiyum sokulur. Ergenlikten sonra, kemiklere tekrar kasiyum OTURMAZ!!! Su anda siz bu iki ampul Dvit3 ile D vitamin seviyenizi duzelttiginizde bile, sadece kemiklerden kalsiyum sokulmesini onlersiniz. Asla eski haline getiremezsiniz. O doktorun verdigi sacma sapan ilaclarla D vitamini eksigini kapatamazsiniz. O damla seklindeki D vitaminlerinin TAMAMI, D vitamin seviyesi NORMAL olanlara gunluk ihtiyac icin verilir. Turk doktorlari, D vitamininin tamamlayici dozlarini ve acik oldugunda verilmesi gereken dozlari bilmezler. Ahmak olduklari icin, kitap da okumazlar. SAKIN Turk doktor akli ile D vitamini kullanmayin. |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araya giriyorum kusura bakmayın peki hocam ergenlikten sonra sütün önemi kalıyormu yetişkinler içinde süt ürünleri önemlimi yoksa sadece d vitamini almak kafimi çünkü ben günlük 600 ml süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum sevmesemde zorla tüketiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut ve D vitamini konularinda, SAKIN Turk doktorlarinin dediklerine inanmayin.
Makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|