|
Alerji testi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
brkay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji testiGönderim Zamanı: 01 Mar 2022 Saat 01:37 |
|
Kadir hocam merhabalar. Ocak 2014 doğumlu oğlumu göz altında oluşan egzama tarzı kuruluklar ve bazı şikayetlerinden ötürü alerji bölümüne götürdüm. (evimizde kedi de var.) Deri ve kanda testler yapıldı. Çıkan sonuçları size gönderiyorum. IgE değerinin yüksek olması neyin göstergesidir.alerji ilac ve şurup ile burun spreyi verdiğini soyledi fakat ben almadım. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2022 Saat 02:39 |
|
Cok assagilik ikili bir CETEYE dusmussunuz..
Sahtekar doktor+ Sahtekar Laboratuvar cetesi!! Sahtekar Doktor haybeden hasta gonderiyor, sahtekar laboratuvar da kalem oynatip, sanki "yuksek" bir deger varmis gibi rapor veriyor! 1- Verilen IgE sinirlari yanlis. (Sahtekarlik burdan basliyor!) IgE: Erkeklerde: 0-230IU/mL , Kadinlarda: 0-170IU/mL araliklarindadir.. 2- Bu NE BICIM, Allerji ki; Eo%:4 cikmis??? Sikayetlerinin Allerji ile hicbir alakasi YOK! Uykusuzluk, yorgunluk, asiri bilgisayar karsisinda durmakla olur. Her hangi bir Nemlendirici krem kullansin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|