|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2022 Saat 21:26 |
Hocam merhaba, kizim 8 yasinda 130 cm 26 kg sıklıkla ishal olduğunu soyluyor. Ben gormedim, okulda 3-4 kez tuvalete gittigini karninin agridigini soyluyor. Haftada 2-3 defa ayni seyi soyluyor birkac gun duzeliyor sonra yine ishalim diyor. Goremedigim icin ishal mi yoksa oyle mi saniyor bilmiyorum. Tuvalete cagir bakayim diyorum utaniyorum diyip çağırmiyor,. Arada kusmugum agzima geldi yuttum diyor. Reflu gibi birsey bu sikayetleri yapar mi, yada yedigi birsey alerji yapabilir mi? Sut ictiginde karninin agridini soyluyor ancak eskiden boyle bir sikayeti yoktu. Karin agrisindan bazen karnini tutup kivraniyor bazen sadece agridigini soyluyor. Test yaptirmam gerekir mi yada onerebileceginiz baska birsey var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak solucani olabilir.. Test ile ugrasmaya da gerek yok, dogrudan ilac verin:
Andazol surup, bir defada 2 olcek icirin, 2 hafta sonra tekrar icirin. Ishal icin zaten ilac verilmez..
|
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gece agzinin suyu akiyor daha once andazol surup verdim ancak sikayetlerimiz gecmedi. Doktora hafta sonu goturebiliyorum onda da ishal denk gelir mi bilemiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|