|
Bronsiolit geçermi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2022 Saat 14:26 |
Merhaba hocam böyle cok sık soru sorduğum icin kusura bakmayın lutfen bu bronsiolit sürekli tekrarlarmi oglum 15 aylik aralik ayindan beri bu üçüncü seferdir bronsiolit oluyor cok bunaldim cok yoruldum doktorlar ya 3 yasinds yada 7 yaşına kadar gecti gecti geçmedi astima çevirir gece uyutuyorum hicbirseyi yok sabah siddetli öksürükle uyanıyor sonra burun akıntısı hafif ates iştahsızlık gunlerce sürüyor bir ayımız iyi gecmiyor bu hep böylemi gidecek cok bunaltıcı bir surec.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin, "Bronsiolit" tanilarina, INANMAYIN!!
Turk doktorlari, sirf sahtekarlik yapabilmek ve bir cuval dolusu gereksiz, (hatta zararli) ilac yazabilmek icin, ASLA Grip teshis etmezler. Eskiden her Gripliye; Astim derlerdi, yaptiklari sahtekarlik ayyuka cikinca, simdi vazgectiler; artik her Grip hastasina; Allerji, Bronsit, Bronsiolit veya zaturre baslangici gibi salakca teshisler koyuyorlar. AMA, genede, Astim dediklerine verdikleri ilaclarinin AYNISINI veriyorlar. Yani siz inaniyormusunuz; bu cocuk bu sure icinde hep, "Bronsiolit" oldu, ama HIC Grip olmadi?? Bronsiolit nedir? 2 yasindan kucuk cocuklarda, Grip cinsi viruslarin (genellikle oksuruk, nezle ve astim ilaclari ile) Akcigerlere inmesi durumudur. Benim; "Oksuruklu Hastaliklar Tablomu" iyi inceleyin. Turk doktorlarini cok da ciddiye almayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2022 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam eger gerçekten bronsiolit olduysa ilaçsız gecermi evde dahada cok ilerlerse diye korkuyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecer.. Ilerleme diye bir sey yok..
yazilarimi hala okumamissiniz! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2022 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sürekli okuyorum hocam ama insan cocugunu o halde görünce her denilene inanıyor 😔 cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, sakin Turk cocuk doktorlarina inanmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|