|
Kansızlık 1 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tegmen66 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2022 Saat 23:14 |
Kıymetli hocam merhabalar nasılsınız iyimisiniz hocam? Hocam size sorum oğlum 1 yaşında doktora götürdüm kontrol amaçlı tahlil istendi doktor hanım kan değerlerinde biraz düşüklük var dedi. Doğduğundan beridir kan ilacını düzenli kullanamadık kustu. Şimdi ise biraz kansızlığı var dedi doktor hanım 2 yaşına doğru iyice artar değerleri çok düşer kan ilacına başlayalım dedi kıymetli hocam sizin öneriniz nedir teşekkür ediyorum. Sonuçları link şeklinde aşağı bıraktım saygılar hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117365 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sahtekarlar; Doktor-Laboratuvar ikili cetesi gibi calisirlar.
Sahtekar doktor, haybeden, sacma sapan bir gerekce (kontrol amacli gibi) ile ortak calistigi Laboratuvara hasta gonderir.. Sahtekar Laboratuvar da,1 yas cocugun kan degerleri yanina, ERISKIN "Referans araligi" yazarak, sanki bir hastalik veya tedavi edilmesi gereken bir durum varmis gibi SAHTE rapor verir. BUTUN degerler, yasina uygun. Sakin boyle sahtekar ikili cetelere inanmayin, hicbir ilac almayin! Sadece D vitamini eksik. Nedense, Turk doktorlari, hastalarda D vitamin seviyelerinin etkili seviyelerde olmasini istemezler. Normal sinir:20-100 DEGIL, 50-100 arasidir... Simdi 1 ampul Dvit3 ampul kirip, icirin ve her sene tekrarlayin. Bu yasta: Hgb: alt siniri, 10g/dLdir. Cocugunuzda, Hgb:11.8g/dL cok iyi bir degerdir, SAKIN Demir ilaci vermeyin. LY% yuksek olmasi; gecirdigi VIRAL (Grip) enfeksiyonuna baglidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2022 Saat 01:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|