|
Göğüs ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 22:36 |
Hocam 5 yasinda çocuğum çok sık üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor en son geniz akintisindan dolayı bronslari doldu ve sürekli nefes alirken zorlanıyorum dedi daha sonra kontrolde dr ciğerleri jyi dedi ama yine iç çeker gibi nefes almaya devam etti bunu tik haline mi getirdi anlamadim sonrasında yine geniz akıntısı ve bademcikleri beyaz oldu bu defa da sol göğsünün agridini söyledi antibiyotik verdiler şuan antibiyotik bitmek üzere ama ara ara hala iç çeker gibi nefes alıyor ve sol göğsüm agridi acıdı diye gösteriyor kalp le Allah korusun ilgisi olabilir mi dr steskop ile kontrol ettiğinde Bi sorun yok dedi varsa bi sorun steskop ile anlamak mümkün mj niye acır göğsü genel teşhis olacakta alerjik rinnit geniz akıntısı ve bademcikleri büyük denildi yılda 10 kereden fazla ateşleme ve enfeksiyon geçiriyor normal mi inatla bademcikleri aldırmadı ama yanlış mı yaptım bilemedim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafasi bozuk!
Ya yeni kardes geldi, ya da yuva'da bir problem var, yada aile ici bir problem var. Biraz konusup dertlesin.
|
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Evet hocam kardeşi oldu göğsünü göstermesi aciyor demesi beni çok korkuttu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Inanmayin, palavraciya!
Cocukluk caginda, "AGRI" ile giden bir kalp hastaligi yoktur. Belliki, ilginizi cekmek istiyor. Biraz ilgi gosterin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Hocam oğlum da hala geniz akintisi ve öksürük devam ediyor sürekli balgamli oksuuryor ama çıkaramıyor o da sürekli bademxihi etkiliyor tonsilit dedi doktor Bi de bademcikte sivilce gibi şeyler olmuş 1 ay içinde iki antibiyotik kullandi ne olacak bilmiyorum Bi de hocam hala tiki devam ediyor sürekli nefes alıyorken zorlanır gibi ara ara yapmiyor ama aklına gelince hiç bırakmıyor bunu nasıl unutturacaz korkuyorum astım mi oldu niye böyle yapiyor zaten geniz eti ve bademcik hep büyüktü aldırmadan için hep mücadele ettik her ay ateslenir mutlaka
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|