|
6ay geçmeyen gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2022 Saat 00:21 |
Kadir bey merhaba bebeklerde gazla ilgili yazınızı okudum ilk oğlum dediğiniz gibi 3-4aylık hareketlenince gaz sorunu geçmişti. İkinci oğlum 6aylık oldu dönüyor da çok hareketli fakat hala ben popo üstüne vurarak gazını çıkarıyorum. Uyumadan gazını çıkarıyorm emdikten sonra bazen emerken sıkışıyor çıkarmam gerekiyor. Neden geçmiyor?
Dediğiniz gibi 4-6 saat arayla emziriyorum çok beslenmiyor 6aylık 7800 sadece anne sütü alıyor
Düzenleyen Yasyas - 21 Mar 2022 Saat 00:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi haline birakirsaniz, kendisi gaz cikarmasini ogrenir. Kilosu normal, fazla veya eksigi yok.
Aynen devam.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendisi çıkaramıyor Kadir bey bir aylık bebek gibi biz çıkarmadıkça krize giriyor ağlıyor çıkaramıyor. 6ayda böyle olması normal mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal degil. Sekerli ve unlu gidalari azaltin. Ara ara yerde ayaginizda sallayin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey bebek ek gıdaya geçmedi. Benim beslenmemle alakası olabilir mi ben mi un şekeri azaltayım?sadece anne sütü alıyor
Şöyle oluyor emerken gaz sıkıştırıyor ağlıyor kaldırıpsırtına vuruyorum geğiriyor tekrar emmek istiyor tekrar sıkışıyor hep Aynı döngü 🤷 ayakta sallıyoruz ama aynı Emdikten saatler sonra reflü tarzı kesik kesik kusmaları da oluyor gün içinde
Düzenleyen Yasyas - 21 Mar 2022 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin ha! sakin diyet filan yapmayin.
Turk doktorlarinin, "Reflu" hastaligi ile ilgili en ufak bir bilgileri YOKTUR! 1- Reflu'de; KUSMA YOKTUR! Mide sivisi(asiti),yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur! ASLA kusma olmaz. 2- Reflu; onlarca seneler sonra bogazda yapi degisikligi yapabilir. 3- Hastalik kusmasi olsa; kilo kaybi olurdu! Fazlasini cikariyor.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler kadir bey diyet yapmıyorum bebek de sadece anne sütü alıyor. Fakat emerken sürekli gaz sıkıştırıyor ağlıyor kaldırıp popo üstüne vuruyorum geğiriyor tekrar emmek istiyor tekrar sıkışıyor hep Aynı döngü 6aylık bebek için normal değil bu durum demiştiniz. Ne yapabilirim nasıl geçecek bu gaz sıkışması
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER, hareketleri az olan bir cocuk ise, olabilir.
Gaz cikarmanizin hicbir zarari olmaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2022 Saat 04:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|