|
Grip mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 19:38 |
Merhaba Kadir Bey,
Bu kez kendim için soracağım müsadenizle. Kızım 14 yaşında geçen pazar pazartesi salı ateşlendi.en yüksek 38,6 oldu. Sonra kendiliğinden geçti. Biraz öksürük oldu onu da bal limon pastil ile bitirdik. Cumartesi günü ben ve eşim aynı anda ateşlendik. Eşimin benden yüksek oldu ateşi ve dün bitti. Benim ise iki gecedir feci boğaz acım oldu yutkunurken. Sani bir şey gelip batıyor tıkıyor ve öksürtüyor. Gargsra sıcak çay falan gündüz sorun olmadı. Şimdi tekrar ateşim çıkıyor.Gündüz ateş olmuyor. Dilimde pas gibi bişey yok. Koku yok. Bu gece de aynı şey olursa yarın tahlil vereyim mi?
|
|
http://www.ulkuakcam.com
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmiyor.
Pas ve koku olmadigina gore; antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|