|
Geçmek bilmedı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mamafi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmek bilmedıGönderim Zamanı: 29 Mar 2022 Saat 00:58 |
|
Sevgılı hocam. Çocuklarımı sayenızde pratık yöntemlerle büyüttüm hastanelere ihtiyaç duymadan. Ama 7 yaşındaki kızım neredeyse ekim ayından beri sık sık hatta kesılmeyen genız akıntısı yaşıyor. Ve bu öksürük de yapıyor ayrıca ses tellerinde nodül var demişti Dr ama ergenlıkte geçer de dedı. Genız aktıkça sesı de çatallı hep. Ve sürekli boğaz temızleme sesi yapıyor. Rahatlamak adına. Dün daha yoğun başladı ve öksürük yapıyor yatınca özellikle. Buhar viks cold mix iliadin sayenızde bildiğim yöntemler. Ama babam Eczacı ve ısrarla erdostın kullan ve yanında antibiyotik diyor. Varsa sinüslerde iltihap onları kurutur diyor. Ben söz dinlemez evlat durumundayım şu an. 5 ay olmuş hocam ve bu her sene oluyor. Artık yıldık.alerjı testine mı götürsem evde kedi var alakası olsa annannesınde kaldığında da olmaz. Orda da aynı. Şaşırdım bu akıntı öksürük ses kısıklığı döngüsü arasında kalmaktan. İlaç başlayım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2022 Saat 01:28 |
|
1- Bu yasta "nodul" olmaz.. Nodul kendiliginden gecmez!! Uyduruyor.
2- SAKIN babanizin soyledigi hicbir ilaci kullanmayin!! 3- Sinusleri "kurutmak" diye bir sey yok!! Tipik Turk doktor uydurmasi! Sinus bosluklarini nemli tutmaya yarayan goz yasi kivaminda bir salgi vardir. Bu sivi sinus kanallari ile bogaz bosluguna akar. Griplerde, olusan odem nedeni ile bu kanallar tikanirsa, bu sivi akamaz ve agri yapar. 4- Yapilacak is, ayni Orta Kulak hadiselerinde oldugu gibi; Iliadin damla damlatarak, bu kanal agizlarinin acilmasidir. 5- Geniz akintisi ve buna bagli hiriltilar, vucudun savunma mekanizmasidir. Hastalik ve tamirat safhasi gecince, duzelir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|