|
Saç dokulmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2022 Saat 19:17 |
Merhabalar Kadir bey.kizim 11yasinda cok yogun sac dokulmesi basladi yaklasik 10gundur ovuc ocuc elime geliyor.neden ola bilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beslenmesi normal ise, ve abuk-subuk diyetler uygulamiyorsa,
Stresli bir donem gecirmedi ise, Sac boyasi, perme gibi islemler yaptirmadi ise, Sadece Sampuanini degistirin.
|
|
![]() |
|
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diyet yok.stress genel olarak rahat biri ama sinav haftasiydi belki yapmis bilemiyorum..sampuan olayi benimkiyle yikiyodum yumusak olsun diye tekrar cocuk sampuanina gectim 1 haftadir.bakalim insallah gecer tesekkurler
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araya giriyorum hocam benim de 7.5 yaşındaki kızımın yaklaşık 1 aydır avuç avuç saçları dökülüyor, odası yatağı hep saç. Banyo sonrası tararken de aşırı dökülüyor. Aynı şeyleri ben de yaşadım covid sonrası saç dökülmesiydi 2 ay kadar sürdü ve kendiliğinden durdu. Şimdi de kızımın aynı şekilde. Eylül'de geçirdiğimiz covid şimdi saç döker mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun virusler, kendileri cogalamadiklari icin, insan hucrelerinde kendi yavrularini uretirler. bu is icin de, en
sevdikleri hucreler, sik sik bolunen(Sac, tirnak gibi) hucrelerdir. Bu hucrelerde viruslar cogaldiginda o hucre parcalanir ve islev goremez. Zaten bunun haricindeki sac dokulmalerinde hicbir bir sey yapilamaz.. Oyle; Cinko ile, Vitaminler ile, sarimsak surmekle sac cikmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|