|
Lenf Bezi Büyümesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sevgiin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Lenf Bezi BüyümesiGönderim Zamanı: 02 Nis 2022 Saat 23:17 |
|
Merhabalar
3 yaşında iki ay önce hastalanmış kızımın üç dört gündür lenf bezlerinin büyüdüğünü fark ettim.Doktora götürdüm kan tahlili ve ultrason istendi. Ultrasonda:Tiroid sağ lob 9x9x20 mm Tiroid sol lob 11x10x21 İstmus kalınlığı 1.1 mm Her iki lateral zincirde en büyüğü 10.2x21.2 mm boyutunda multiple santral ekojen yapıları korunmuş lenfadenomegaliler mevcut Kan tahlillerinde ise LDH değeri 192-321 değer aralığından yüksek olarak 435 PDW 9,9-15,4 aralığından 8,2 değeriyle düşük LYMPH % 18-48,3 aralığından yüksek olarak 67,5 NEUT % 39,3-73,7 Aralığında düşük olarak 24,3 Doktor korkulucak bir şey olmadığını söyledi ve antibiyotik başladı.1 ay sonra tekrardan ultrasonla bakılacağını söyledi Sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2022 Saat 02:35 |
|
Viral enfeksiyon gecirmis, sakin o doktora kanip, Antibiyotik filan baslamayin.
Antibiyotik baslama ile yuzbin kere anlattim. Bugunden geriye dogru giderek yazilarimi okuyun. Yoksa bu gibi doktorlar, sizileri daha cooook dolandirirlar. Bitmez o " US ile bakmalar"!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|