|
Cok fazla antibiyotik kullanimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zülbiye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nis 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 00:49 |
Hocam merhaba benim kızım 5 yaşında bu sene okula başladı ilk defa. çok sık hastalandı ve yedi ay içinde 6 Kez antibiyotik kullandık. İki kez bronşit bir kez de pnomoni oldu. 7 ay boyunca sürekli öksürdu. Her defasında dr a gittiğimde çok fazla antibiyotik kullandığımizı söylediğim halde yine antibiyotik yazdılar. Iyilesemeyecek ya da aşağı inecek korkusuyla vermek zorunda kaldım. Fazla antibiyotik kullanmanın çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum. Bu konuyal ilgili siz ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size de tuhaf gelmedi mi?? 7 ay boyunca bir cocuk, hic mi Grip olmaz!!
Bu basiniza gelenler, Turkiye'deki SAHTEKAR doktorlarin en meshur dolandiricilik yontemidir. Bunlar; asla Grip teshis etmezler, Her oksurene eskiden Astim derlerdi, dillerini bir yerlerine soktugumdan beri, diyemiyorlar, onun yerine, Bronsit, Pnomoni gibi salak salak teshisler koyuyorlar. Ama, gene; ayni Astim ilaclarini ve Kortizonlu Spreyleri vererek; "Sahtekarligin 3 Safhasini" uyguluyorlar. Okula/Yuva'ya baslayan her cocugun ilk 2 senesi cok hastalikli gecer.. Bundan kacis yoktur. Bu sekilde cocukta Antikorlar (bagisiklik maddeleri) olusur. bagisiklik ile ilgili makaleleri Yazarlar kismindan okuyun. 1- Antibiyotik gereken durumda: a) Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur. b) Kan sayiminda, WBC (Lokosit) 15.5 ustu olur. 2- Pnomoni (Zaturre) KPA asilari olan bir cocukta GORULEMEZ!! Bir tek Turk doktorlari gorur, onlara ASLA inanmayin! Gorulenler, tamamen VIRAL Zaturrleredir, onlarin da tedavisi yoktur. Kendilinden iyilesirler. Oldugunda, dakikadaki solunum sayisi:60'dan fazla olur, cocuk su bile icemez, kesik kesik konusur. Ilk sayfada; Yazarlar kismindaki makalelerimi, Forum Sabit yazilarimi mutlaka okuyun ve Soru-Cevaplari bugunden geriye giderek okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2022 Saat 18:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|