|
Tahlil sonuclari oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 15:35 |
Merhaba Kadir hocam sizi tanıdıktan sonra her yil bir dvit3 ampul iciriyorum.Ama cok sut ictikleri icin kan tahlili yaptirdik,bu arada bir cok şeyine bakmislar.
Değerlendirebilir misiniz. Oglum 6 yas 4 aylik boy 124 cm kilo 24 Dvitamini cok dusuk . Bir de hocam hepatit b asisi etkisini kaybediyor degil mi.OKula başlamadan once asiyi tekrarlatayim degil mi hocam. Saygilarimla
![]() Düzenleyen nevin53 - 05 Nis 2022 Saat 15:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dvit3 ampul, 6 ayda bir icirin.
Alkalen Fosfotaz, D vitamini eksikligi sonucu, kemiklerden kalsiyum sokulmesi oldugunu gosteriyor. Allah tan, cok sut (600ml ustu) iciyor! Hepatit B asisi; koruyuculugu zamanla kaybetmez.. Turk doktorlari HepatitB asisinin, bir DNA asisi oldugu ve diger BUTUN asilardan farkli oldugu bilmezler. Asinin icinden cikan prospektusu bile okumaktan acizdirler. Bu asi, "Genetik asi" olup, mutlaka; KUCUK adeleye ve daima derin adeleye yapilmalidir. Klasik asilar gibi, deri alti veya buyuk adelelere yapilan Hepatit B asilari TUTMAZ. Usulune uygun olarak, 3 doz yaptirmaniz sarttir. Omuz adelesine ve ADELE ICINE yapmalarini soyleyin!! Yoksa, gene tutmayacak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2022 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam asiyi bu sekil yaptiniz mi deyince evet oyle yapiyoruz diyorlar.Dogru durust asi yapani nasil bulacagiz hocam bilmiyorum
Evet 600 ml ustu sut /sutlu
gida tuketiyorlar. Hocam oğlumun dvit degeri 17 kusur ya yeğenimde boyleydi. Hemen dvit3 icirin bir ay sonra tekrar icirin,olcum yaptirip bana yazin demistiniz. Benimkiler 6 ayda bir icerek acigi kapatabilecekler mi. Bir de hocam tsh 3 civari glikoz 89 cikmis bu yasa gore normal midir. Bazi sabahlar kalkinca su istiyor .Biraz da bogazi saglam yatana kadar birseyler yer hocam. Ac karnina sekerli seyler yedirmiyoruz. Herhangi bir tedbir almamiza gerek var midir. Saygilarimla Düzenleyen nevin53 - 05 Nis 2022 Saat 21:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
TSH ve Glukoz; Normal.
"Acigi kapatabilir mi?" Bilmem... Kasim gibi tekrar olcturup, bakacagiz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dun aksam her ikisine de ampul icirdim hocam
Acigi kapatabiilr mi derken.Degerleri 17 ve 20 civari ya Mayis ayinda 1 ampul. daha versem, 6 ay sonra ölçüm yaptirsam olmaz mi hocam Nolur bana kizmayin hocam dun cok soru sormuslardi size, yoğunluktan atlanmis olabiliir mi diye tekrar sordum. Sizi tanidiktan sonra sadece tahlil yaptirmaya doktora gider olduk. Emeginiz üstümüzde cok.Allah bin kere razi olsun hocam sizden Saygilarimla.
Düzenleyen nevin53 - 06 Nis 2022 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki olur. 20 seneden beri anlatiyorum, 2 ampul verdiklerimden mutlaka sonradan tahlil isterim.
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|