Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 309
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik
    Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 04:47
Hocam merhaba size şunu sormak istiyorum, salı günü böbrek taşı kırdırma ameliyatı olacağım onun öncesinde enfeksiyon tedavisi için zimaks 400 mg tablet kullanmaya başladım 6 gündür içiyorum ve dünden beri vajinada kaşıntı ve yanma başladı yan etkileri arasında varmış sanırım böyle olunca bugün içmedim ama çok rahatsızım o bölgede kızarıklık da var onerebileceğiniz bir durum var mıdır şimdiden çok teşekkür ederim.

Düzenleyen esşi - 10 Nis 2022 Saat 17:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118548
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 19:07
NE enfeksiyonu var???  
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 19:26
İdrar yolları enfeksiyonu hocam. Böbrek taşı başlığıyla ilgili o konuyu anlatan başka bir konu açtım orada tahliller de yer alıyor. İdrar yollarındaki enfeksiyon tedavi edilmeden flexible böbrek taşı kırma ameliyatını yapamıyorlar enfeksiyon kana karismasin diye.

Düzenleyen esşi - 10 Nis 2022 Saat 19:28
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 19:43
Idrar yolu enfeksiyonu(IYE) YOK!! 
Sizi dolandiriyorlar. Nitrit:(-).. Nasil olurda IYE var diyebiliyorlar! 
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 20:04
Hocam peki ben bu kaşıntıya karşı ne yapabilirim ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2022 Saat 02:29
Sabunlu sicak su kuvetine 10 dakika kadar oturun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.