|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özge deniz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 14 Nis 2022 Saat 14:31 |
|
Merhaba doktor bey
dün geceden beri ishal oldum . Sık aralıklarla tuvalete çıkıp az miktarda olmak üzere su gibi kanlı ishal şeklindeydi. Doktora gittim kan tahlili ve gaita örneği istedi fakat hiçbirşey kalmadığından artık veremedim şimdilik. Size sormak istediğim ne yapmam gerekir kan tahlili sonuçlarım henüz çıkmadığından yazamıyorum. Çok da halsizim. Kanlı ishal olunca endişelendim biraz. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2022 Saat 18:30 |
|
Turkiye'de DOKTORA GITMEYIN DE, ne yaparsaniz yapin!!!
Hicbir sey yapmayin, hicbir tahlil de gerekmez, sadece bol su/sivi gida alin. Turk doktorlari, barsaklarin icinde de kan dolasimi oldugunu zannedecek kadar ahmaktirlar. Hicbir Antibiyotik, barsaklardaki kakalarin arasindaki bakterilere ETKI edemezler. Buna mukabil, yararli bakteriler, barsak cidarina yapisik yasadiklari icin, Antibiyotiklerle yok olurlar ve hem ishal uzun surer, hem ATES cikar... Yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|