|
Alanınız dışında soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2022 Saat 21:29 |
Hocam biliyorum alanınız degil ama affınıza sığınarak erkek kardeşimiz 42 yaşında ve mide kanseri teşhisi konuldu. Yapilan tetikler sonucu kemoterapi görüyor ve persembe günü kurul toplanacak ve midesi alınabilir. Bu durunda elbette üzgünüz ne denilse tedavi amaçlı yapılması gereken yapılıyor. Biliyorum siz cok tecrübelisiniz boyle bir hasta deneyiminiz oldu mu. Neler yapılması gerekli yiyip içmesi nasıl olmalı bilginizi paylasırsaniz cok memnun oluruz hocam. Hastamızda iştah kaybı var 3.kemoterapiye girecek ilaçlar ağır geliyor sadece moral veriyoruz size danışmak istedim. Bu hastalıgı rahatlıkka yenebilir mi? Çok teşekkür ederim sizi yordum hakkınızı helal edin saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bransim degil, doktorlari dinleyin.
Cok sukur, Cerrahi branslarda sahtekar barinmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|