Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vitamin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vitamin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FURKANemir2007 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FURKANemir2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vitamin
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2022 Saat 15:38
Hocam 2.5 yaş 95 cm 13.300 kilo oğlum heray ağzında bir kere aft cikiyo dış etinde  dilinde. yanakta kan vermedim size sormak istiyorum  vitagil varmış internette baktım sizin tavsiye edeceğiniz bir vitamin veya neden sürekli cikiyo sık hasta olmuyo bu yaşında bir kere wbc ye baktirip ant.icti hergun birkase yoğurt et yedremesemde iki güne bir 3 /4 köfte yiyen bı çocuk tavsiyeniz nedir hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2022 Saat 18:21
Vitaminlerin hicbir faydasi olmaz... 
Bir daha cikarsa; Pyraldin sol surun. 
Yukarı Dön
jaleole Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jaleole Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 11:46
Vitaminler alınınca kanda ne kadar süre bulunur ? A vitamini 2 ay önce almıştım 2 ay sonra tahlilde çıktı kanda.Fazla a vitamini aldığım içinmi kanda bulundu yoksa az olsada tek alımda ne kadar süre kanda bulunur?Depolanmayan vitaminlerde kanda ne kadar süre bulunur?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 13:05
A ve E vitaminleri ile uğraşmayın. Bazı kanser türlerini hızlandırabiliyorlar. 
SADECE; A,D,K ve E vitamibleri "Yağda eriyen vitaminler" olup, vücutta birikir. 
B grubunun tamamı ve C vitamini idrarla atıldığı için vücutta birikemezler. 
Normal karışık beslenen bir kimsede; (D vitamini hariç) hiçbir vitamin eksikliği OLMAZ. Türk doktorlarının
gazına gelmeyin.

Yukarı Dön
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 14:21
bu ilaç biraz yakıyormuş tadı da çok kötüymüş ,Doğru mu hocam ...
7,5 yaşındaki kızıma kullanmayı düşünüyorum(2-3 aydır yara var ağzında) fakat canı pek tatlı ve tat hassasiyeti mevcut 
boşuna almayayım ....
Başka bir öneriniz olabilir mi ?

soru sahibi arkadaş kusura bakmasın aynı şey olunca devam ettim .Anlayışı için tşk ederim .
sevgiler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 17:27
Yakmaz.. Piraldyn kullanın. 
Yukarı Dön
jaleole Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jaleole Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 18:07
Hocam a vitamini alınırsa sonra ne kadar süre alınmazsa kanda tek alımda ne kadar süre birikir? 

A vitamini değeri 0 ise A vitamini tablet 1 tane içerek kanda ne kadar yükselir ? Ne kadar tablet içilmeli? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 23:58
1 tane bile yeterlidir. Abuk-subuk diyetler yapmazsanız bir daha eksikliği olmaz. Et, Tereyağı, Sütlü gıdalar
 mutlaka yemeniz şart.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.