|
Vitamin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
FURKANemir2007 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FURKANemir2007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2022 Saat 15:38 |
Hocam 2.5 yaş 95 cm 13.300 kilo oğlum heray ağzında bir kere aft cikiyo dış etinde dilinde. yanakta kan vermedim size sormak istiyorum vitagil varmış internette baktım sizin tavsiye edeceğiniz bir vitamin veya neden sürekli cikiyo sık hasta olmuyo bu yaşında bir kere wbc ye baktirip ant.icti hergun birkase yoğurt et yedremesemde iki güne bir 3 /4 köfte yiyen bı çocuk tavsiyeniz nedir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vitaminlerin hicbir faydasi olmaz...
Bir daha cikarsa; Pyraldin sol surun.
|
|
![]() |
|
jaleole ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vitaminler alınınca kanda ne kadar süre bulunur ? A vitamini 2 ay önce almıştım 2 ay sonra tahlilde çıktı kanda.Fazla a vitamini aldığım içinmi kanda bulundu yoksa az olsada tek alımda ne kadar süre kanda bulunur?Depolanmayan vitaminlerde kanda ne kadar süre bulunur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
A ve E vitaminleri ile uğraşmayın. Bazı kanser türlerini hızlandırabiliyorlar.
SADECE; A,D,K ve E vitamibleri "Yağda eriyen vitaminler" olup, vücutta birikir. B grubunun tamamı ve C vitamini idrarla atıldığı için vücutta birikemezler. Normal karışık beslenen bir kimsede; (D vitamini hariç) hiçbir vitamin eksikliği OLMAZ. Türk doktorlarının gazına gelmeyin. |
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
bu ilaç biraz yakıyormuş tadı da çok kötüymüş ,Doğru mu hocam ...
7,5 yaşındaki kızıma kullanmayı düşünüyorum(2-3 aydır yara var ağzında) fakat canı pek tatlı ve tat hassasiyeti mevcut boşuna almayayım .... Başka bir öneriniz olabilir mi ? soru sahibi arkadaş kusura bakmasın aynı şey olunca devam ettim .Anlayışı için tşk ederim .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yakmaz.. Piraldyn kullanın.
|
|
![]() |
|
jaleole ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Hocam a vitamini alınırsa sonra ne kadar süre alınmazsa kanda tek alımda ne kadar süre birikir?
A vitamini değeri 0 ise A vitamini tablet 1 tane içerek kanda ne kadar yükselir ? Ne kadar tablet içilmeli?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 tane bile yeterlidir. Abuk-subuk diyetler yapmazsanız bir daha eksikliği olmaz. Et, Tereyağı, Sütlü gıdalar
mutlaka yemeniz şart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|