|
Konusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2022 Saat 19:33 |
Hocam kizim 20 aylik yasitlari ve hatta 1 ay kucuk olanlar bile konusuyor benim kizim abi ..kedi...ve aç kelimelerinden baska bisey soylemiyo.babayada abi diyo banada..ama diger cocuklar anneanne bile diyor anne baba demesi lazim degilmi hocam.anne de diyoruz ııı diyor yani hayir anlaminda..baba de diyoruz kafa salliyo hayir der gibi.ama kuzenimin bebeği 1 ay kucuk bizimkinden bi ortamda teyze de suna diyolar teyze diyo hala de diyolar hala diyo
Hocam kizimin gec konusmasi yada halen konusamiyo olmasi zekayla alakali biseymidir.yanibenmi iyi besleyemedim beyni zekayı gelistirecek seylermi yedirmeliydim.bi sorun olabilirmi hocam.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir cocukta; 4 yasindan evvel konusma mecburiyetleri yoktur. Turk doktorlara sakin inanmayin.
Tek basina "Dilsiz" diye bir durum yoktur. Dilsizleri tamami, SAGIR cocuklardir. Duymasi oldugu surece, konusacaktir.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam peki bu erken konusanla gec konusan arasinda zeka farkimi var mesela kuzenimin kizi benim kizdan 1 kucuk ama konusuyor bu ilerde onun dahami zeki olacagini gosterir yani erken konusmayla zeka arasinda bir baglanti varmı.2. sorumda belli bir yas oncesinde verilen gida zekaya etki edermi mesela 3 yasina kadar şu gida beyne etki eder zeka seviye yukseltir gibi bisey varmi
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeka ile hicbir alakasi YOK! Soya cekim ile ilgilidir.
Gidalar ile de, konusmanin veya zekanin hicbir baglantisi yoktur. Sadece et yemeyen toplumlarda aptal orani yuksektir. AMA; et yiyerek, mevcut zeka seviyesini daha ust seviyelere cikaramazsiniz. Et yiyerek, mevcut zekanin daha alt seviyelere inemesini onlersiniz. Yasitlarina gelince: Cocuklar, Ford otomobil fabrikasinin montaj hattindan cikmiyorlar!!! Hepsi, farkli farkli doguyorlar! ASLA cocugunuzu baska cocuklarla, hatta kardesleri ile bile mukayese etmeyin. Eski senelerde, bazi ahmak doktorlar (hatta tamami) bebeklere beyin yedirirlerdi, o kadar ikazima ragmen, ancak 30 senede yedirilen koyun beyninden bebeklere "Prion" denilen ve viruslardan cok daha kucuk olan varliklarin, "Deli dana hastaligi" gibi hastaliklari yapabilecegini ogrenebildiler. SAKIN TV lerde filan program yapan , "Filanca gida suna iyi gelir", "Su gida bu hastaligi iyilestirir" gibi SALAKCA beyanlara kanmayin. Bunlara bir sorun bakalim, bu anlattiklari etkilerin olabilmesi icin, ne kadar ve ne miktarda yenmesi gerekiyormus!! Misal: Enginar Karacigere iyi geliyormus.. Ondan sonra da, bazi "aksamcilar" bunlara kanip, hem icmeye devam ediyorlar, hemde meze olarak Enginar yiyip, karacigerlerini koruduklarini saniyorlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 May 2022 Saat 18:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|