|
D vit yüksekliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yusef
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vit yüksekliğiGönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 23:22 |
|
Merhaba kadir hocam öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Hocam geçen yıl haziran ayında 4.5 yaşında olan oğlumun d vit i 142 çıkmıştı. Size yazmıştım. Sizde bir yıl içinde hiç d vit vermeyin ölçtürüp yazın demiştiniz. Bugün tahlil yapıldı. Değer 23.88 çıktı. Şuan 5.5 yaşında kilo 19 boy 112. Tahlilde yüksek çıkan değerler
Eos 1-5 değer 5.2 Pct 017-032 değer 0.37 Mon 1.6. Değer 9.5 Total ige 0.90 değer 227
|
|
![]() |
|
Yusef
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 23:38 |
|
Hocam birde birkaç gündür garipti öksürüğü vardı. Ateş yok ağız kokusu sabahlara hafif asetonumdu bir koku. Dün gecede sol kulağı ve boğazım ağrıyor diye uyumamıştı. Bunlarında söyleyince muayene etti. Ortak kulak iltihabı, bronşit çiğerleti hışır hışır dedi. Yaklaşık üç aydır benim de gördüğüm burun içlerinde kırmızı et parçası gibi bişeyler vardı. Uykuda horlama genxi balgam folu gibi hırıl hırıl ve rahatsız uyuyordu. Alerjik dedi zespira, kulağı için augmentin es 600 günde 2 kez 1.5 ölçek, ventolin nebul 4 kez buhar yazmış.
Wbc 5_14,5 değer 5,92 Hocam resim paylaşamadığım için sonuçları bu şekilde yazdım. Sizin değerlendirmeniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 02:38 |
|
SAKIN o sarlatanin verdigi hicbir ilaci kullanmayin!! Tipik Turk doktoru! Illaki antibiyotik yazacak, illaki
Astim ilaclari verecek!
Kulak agrisi olursa, SADECE, Iliadin damla kullanin. Kulak agrisi+Ates olursa: Iliadin damla+Bactrim kullanin. |
|
![]() |
|
Yusef
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 02:43 |
|
Peki hocam bu tahlil değerlerinin yüksek olması ne anlama geliyor. Özellikle total ige çok yüksek değilmi? Zaten sizden cevap gelene kadar hiçbir ilaca asla başlamam canım hocamm ben sizin sayenizde 3 yavrum ilaçsız büyüttüm. Allah razı olsun sizden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 02:46 |
|
Hicbirinde; anlamli bir yukseklik yok.
Her sene 1 ampul Dvit3 icirin. D vitamini ideal seviye:50-100 araligidir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|