|
TATIL |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2022 Saat 03:28 |
Bu sene;18 Mayis sabahi (Turkiye saatine gore:17 Mayis aksami ucaga binip, 19 Mayis aksami istanbul'da
olacagim!! Istanbul'da, bilgisayarin ayarlanmasi, Virus programi yuklenmesi biraz zaman alacaktir. Sorularinizin guncelligini kaybetmemesi icin, ben haber verene kadar soru yazmamaniz hem sizin, hem benim acimdan onemlidir. Bu sene 18 Ekim'e kadar Istanbul'da olacagim. Irtibat icin: Ev Telf: 0(216) 385 6353 Cep Tel:0(532) 226 4080 17 mayisa kadar soru sorabilirsiniz. |
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kitaplarımızı da imzalayabileceğiniz bir gün düşünürmüsünüz açık havada maskeli mesafe tedbirli olarak mesajla özgürlük parkı kafelerinden biri ,naçizane önerim .şimdiden iyi yolculuklar dilerim .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elim bos. Bir el veren olursa, ben katilirim. Haluk bey musait olur mu bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
Yayın evi ile de olabilir ,katılabilecek olanlar yazabilir mi ?Size en uygun yerde bir gün belirleyip biz yapabiliriz .Elinde kitapları olanlar da getirip imzalatır .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, Yayinevi de bir ihtimal. Neden olmasin.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
O günu sabitlerde yazarsanız biz de katılmak isteriz .Kitap ile :) Kadir bey siz muayene yapacak mısınız İstanbul'da ?siz gelince Randevu alabilir miyiz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ev sartlarinda, gorusebiliriz.
|
|
![]() |
|
Hocam ben bir yayın evine yazayım diğerleri de yazabilir mi ?Mutlaka birşeyler ayarlayayım onlarla yada biz aramızda .Sİz gelince tekrar tarih için konuşalım derim .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|