|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2022 Saat 22:56 |
Sevgili hocam merhaba, 27 aylık oğlumuzun kan değerlerini ekte paylaşıyorum. Kan tahliline baktığımda lym, monosit veHGB değerlerinin yüksek olduğunu PLCR VE RDW SD Değerlerinin düşük olduğunu görüyorum bu kan değerleri neyi ifade etmektedir ve sayın hocam tehlike içermekte midir bilgilerinizi rica ederim
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Referans araliklari eriskinlere ait, hic dikkate almayin, bir tek onemli olan; Hgb degeri yasina gore yuksek
ve EGER Demir ilaci verilirse, zehirlenme olur. SAKIN Demir ilaci vermeyin.
|
|
![]() |
|
Tamamdır hocam vermeyiz fakat hgb değerinin yüksek olmasının sebebi ne olabilir kritk bir yükseklikmi
|
|
![]() |
|
Birde hocam bu tahlilleri vermeden önce karaciğer dalak us vermiştik temiz çıkmıştı şükür ama çocuğumuz çok ağlamıştı aşırı ağlamıştı aynı zamanda kan verirkende ağlaması ile ilgili olabilirmi
|
|
![]() |
|
Allah korusun hgb değenin yüksek çıkması polisitemi, kan hastalığı yada akciğer ile ilgili olabilir mi hocam bizde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Polisitemia vera'da, bu kadar(CIK) yukselme olmaz..
Ben demiyorsam, dananin altinda buzagi aramayin.
|
|
![]() |
|
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o zmaan bu kadar yüksekliği normal olarak algılayıp demir ilacı vermiyorum hocam😀 bu arada hocam diğer değerlerin böyle yüksek yada sınırlarda gözükmesi viral enfeksiyon vs olabilir mi acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|