|
Geniz akıntısı, öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melisela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz akıntısı, öksürükGönderim Zamanı: 17 May 2022 Saat 00:34 |
|
Hocam merhaba, sizi tekrar rahatsız ediyorum. İkizlerimden 4.5 yaşındaki oğlum sürekli öksürüyor, özellikle gece yattığında çocuğun boğazında sanki şelale oluşuyor ve yutkunup duruyor ve sürekli öksürüyor. Alerji şurubu aldık oda geçirmedi, burnunu sürekli açıyorum yine geçmiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Geniz eti mi var acaba? Bir de en ufak gripte hızlı solunum oluyor ve ventolin ve cortair kullanıyoruz. Artık o hasta olmasın yeterki diyerek elimden ne geliyorsa yapıyorum ama yine hasta oluyor. Bu sene kreşe de başladılar hepten hastaydık.
Sizden tek isteğim bu gece öksürükleri ve geniz akıntısı için ne yapmalıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2022 Saat 02:00 |
|
Ventolin ve Cortair kullandiginiz icin GECMIYOR!!
Cok okumaniz lazim.. Griplerde; ASLA Ventolin ve Cortair kullanilmaz.. Bunlar "Sahtekarligin 2. Safha" ilaclaridir. Basiniza isler acilacak!!
|
|
![]() |
|
melisela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2022 Saat 08:38 |
|
Hocam ben büyük kızımı sizinle ve bal limonla büyüttüm. Sizin burada her yazdığınız cevabı okuyup notlarıma hep kaydetmiş biriyim. Ama ikizlerimde malesef aynı şeyi yapamadım. Çok sağlık sorunları oldu. Oğlum her hastalığında 60 yakın solunumu oluyor ve geçmiyor ilaçsız. Bir çare bulamadık.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|