|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2022 Saat 23:51 |
Merhabalar hocam. 4.5 yaşındaki oğlum anaokuluna gidiyor malum hastaliklarla bogusuyoruz Geçen hafta boğazım ağrıyor dedi sizin başka üyelere verdiğiniz tavsiye üzerine strepsil pastil verdim bitki çayları bal falan geçirdik boğaz ağrısını. Ancak üç gecedir şiddetli öksürük var. Bugün oksururken kustu uyku uyuyamıyoruz. Bal limon veriyorum. Bitki çayı vs. Hiçbiri fayda etmiyor. Bogulacakmis gibi öksürüyor. Ateş ishal falan yok hafifi burun akıntısı var. Merak ettiğim gıda alerjisi olabilir mi kakao çilek vb. Gibi bunun için alerji testi yaptırmalı mıyım? Bir de öksürük sesi her zamanki gibi değil ciğerlerle ilgili problem var ise ateş mutlaka olur mu? Solunum sayısıni takip ettim dakikada 20 kez nefes aldı normal ama öksürük çok şiddetli ve değişik olunca merak ettim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir allerji bu şekil reaksiyonlar yapmaz. Siz bakmayın, her hastalığa "Allerji" diyen Türk doktorlarına!
Bunlar, Gripal enfeksiyonlardır. Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler.. Allerjileri vardır.
|
|
![]() |
|
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam çevremde de herkesin çocuğuna alerji deniliyor. Öksüren her çocuğa hava veriliyor. Peki hocam benim çocuğum bu sene çok sık böyle oldu hatta toplasak bir ay güzel günlerimiz olmuştur diyebikirim. Sürekli öksürük burun akıntısı ve geceleri tıkanma. Ama ateşi olmuyor gündüzde gayet keyifli. Bir çok çocuk sürekli günlerce atesleniyor benim oğlumda yok. Ateş olmaması bir bağışıklık problemi olabilirmi ? Bir de ateş olmadan zatürre olur mu? Çok teşekkürler hocam. Sizden daha çok şey öğreneceğiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaokulu/Kreş/ İlk okula İLK başlayan her çocuğun ilk 2 senesi(kışı) devamlı hastalıklı geçer.
Tek istisnası; evde abi/abla olması durumudur ve okuldan eve hastalık taşıyarak küçük kardeşin "mikrop kolleksiyonunu" okul öncesi dönemde tamamlaması durumudur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|