|
Krup mu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryem35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 16:22 |
Hocam merhaba hayirli gunler kizim gece birseyi yoktu sabah birden oksurk basladı oksrugu kaba bir sekilde sanirim bu oksruge havlama tarzi deniyormus yutkunmada güçlük cekiyor hapsirik ve burun akintisi var aile hekime goyurdum bogazlari sismis dedi agumentin verdi oksurugunu duymadan ilac veremem vidyosunu cek dedi ama kisa kisa oksurdgu icin vdyoyla yakalayamiyorum krupta olabilir dedi simdj benim size sorus su yazdgim belirtler krupa dahilmi ? Eger krupsa bu hastalk ilaclami tedavi ediliyor yoksa.kendiligindn geciyormu veya acile gotursen ne yaprlar ? Bir yasjnda 13 aylik ilk defa basimiza geldi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aile hekimlerine güvenmeyin.
Antibiyotik gerekirse: Ateş +Ağızda pis koku + Dili kaplayan bir pas tabakası olur. "Havlar tarzda öksürük", Krup (Akut Larenjit) öksürüğüdür ve geceleri olur. Soğuk havaya çıkınca düzelir. Öksürük, boğuk-boğuk olur. Sadece; Limionlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|