Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Krup mu ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Krup mu ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryem35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryem35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Krup mu ?
    Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 16:22
Hocam merhaba hayirli gunler kizim gece  birseyi yoktu sabah birden oksurk basladı oksrugu kaba bir sekilde sanirim bu oksruge havlama tarzi deniyormus  yutkunmada güçlük cekiyor hapsirik ve burun akintisi var aile hekime goyurdum bogazlari sismis dedi agumentin verdi oksurugunu duymadan ilac veremem vidyosunu cek dedi ama kisa kisa oksurdgu icin vdyoyla yakalayamiyorum krupta olabilir dedi simdj benim size sorus su yazdgim belirtler krupa dahilmi ? Eger krupsa bu hastalk ilaclami tedavi ediliyor yoksa.kendiligindn geciyormu veya acile gotursen ne yaprlar ? Bir yasjnda 13 aylik ilk defa basimiza geldi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 19:34
Aile hekimlerine güvenmeyin. 
Antibiyotik gerekirse: Ateş +Ağızda pis koku + Dili kaplayan bir pas tabakası olur. 
"Havlar tarzda öksürük",  Krup (Akut Larenjit) öksürüğüdür ve geceleri olur. Soğuk havaya çıkınca düzelir.
Öksürük, boğuk-boğuk olur. 
Sadece; Limionlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.