|
Kulak kiri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak kiriGönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 11:48 |
|
3 yaş 10 aylık.15 kilo.Hocam 2 gündür oğlumun burnu akıyordu dün gece uyandı önce sol kulağım ağrıyor dedi yazilariniza baktım illadin onermissiniz gece o yoktu evde parol verdim bir ölçek 3 saat sonra uyandı basım agriyor dedi uyuamadi gece 3 de yine ağladı bu sefer öbür kulağım ağrıyor dedi uayamayinca yine ilaç verdim parol uyudu şimdi ağrı yok öksürük var burun tıkanıklığı var tüm günü dışarıda oynayan çocuklar bunlar yani toz kir hep var lojman ortami.rivere götürdüm akut faranjit dedi augment verdi.kulagi kirle dolu dedi busonex yazdı illadin de alayım dedim ben öyle bir şey bilmiyorum deyince ben de bu sefer doktora guvenmedim size yazmak kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 13:06 |
|
"Akut farenjit" olsa; Ateş+Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olur.
Bunlar varsa başlayın, yoksa poposundan uydurmuş demektir. Akut Farenjit'de ASLA burun akıntısı olmaz. Evde İliadin damla bulunsun. Bugünden geriye giderek bu konuda yazdıklarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 14:35 |
|
Teşekkürler hocam.13 Haziran'da uçağa binecez 3 saatlik yolculuk bu kulak kiri bir sorun çıkarır mı bize eczaci buşonex yerine gliserin vermiş ama siz hiç birini kullanmayın dediğiniz için damlatmadim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 16:23 |
|
Ağrısız dönemde kullanın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|