Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Probiyotik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Probiyotik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Özlemi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Özlemi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Probiyotik
    Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 13:55
Kadir hocam, yenidoğan bebeklere probiyotik veriyorlar. 3 aydır kullanıyorum. İnek sütü alerjisi var diye arttırdılar. Doğru bir işlem mi bu probiyotiği kullanmak?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 16:04
Son derecede gereksiz, anlamsız ve saçma bir uygulama! Türk doktorlarının illaki ilaç yazma  güdüsünün
dışa vurumu! Boşuboşuna barsaklardaki bakteri yükünü arttırırsınız ve bebeğe sıkıntı ve Gaz problemi
verirsiniz.
Türk doktorlarının "Astım" sahtekarlığından sonraki 2. en büyük sahtekarlığı: "İnek sütü allerjisi" dir.
Bebekte gördükleri her bir farklı duruma hemen, " İnek sütü allerjisi" damgasını vururlar. 
Siz hele bir; niye böyle düşündüler siz ne şikayetlerde bulundunuz, onları bir yazın bakalım da. Bir de ben 
değerlendireyim.
Yukarı Dön
Özlemi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Özlemi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 16:39
Şikayetsiz  hocam doğduğunda direk verdiler ve bunu her yeni doğana veriyorlar. Probiyotik 1 haftadan sonra d vitamini 15. Günden sonra kullanmaya başladık. 3 ay boyuncada bağışıklığı için kullandırtıyorlar. Bir kaç arkadaşım var onlarda bu şekilde kullanıyor. Sindirim sistemi bağışıklık için takviye edici gıda. Formiome , maflor, biaogai bunları kullandırtıyorlar. Sonradan benim bebeğime süt alerjisi teşhisi koydular. 6 damlayı 10 damlaya çıkardılar. Yani şikayetsiz hocam her yeni doğana kullandırtıyorlar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 20:28
Kullanmayın. Böyle bir uygulama yok. Popolarından uyduruyorlar. 
Yazılarımı okuyun ve o "Süt allerjisi" palavrasına da inanmayın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.