|
Probiyotik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Özlemi
Üye
Kayıt Tarihi: 28 May 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ProbiyotikGönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 13:55 |
|
Kadir hocam, yenidoğan bebeklere probiyotik veriyorlar. 3 aydır kullanıyorum. İnek sütü alerjisi var diye arttırdılar. Doğru bir işlem mi bu probiyotiği kullanmak?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 16:04 |
|
Son derecede gereksiz, anlamsız ve saçma bir uygulama! Türk doktorlarının illaki ilaç yazma güdüsünün
dışa vurumu! Boşuboşuna barsaklardaki bakteri yükünü arttırırsınız ve bebeğe sıkıntı ve Gaz problemi verirsiniz. Türk doktorlarının "Astım" sahtekarlığından sonraki 2. en büyük sahtekarlığı: "İnek sütü allerjisi" dir. Bebekte gördükleri her bir farklı duruma hemen, " İnek sütü allerjisi" damgasını vururlar. Siz hele bir; niye böyle düşündüler siz ne şikayetlerde bulundunuz, onları bir yazın bakalım da. Bir de ben değerlendireyim.
|
|
![]() |
|
Özlemi
Üye
Kayıt Tarihi: 28 May 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 16:39 |
|
Şikayetsiz hocam doğduğunda direk verdiler ve bunu her yeni doğana veriyorlar. Probiyotik 1 haftadan sonra d vitamini 15. Günden sonra kullanmaya başladık. 3 ay boyuncada bağışıklığı için kullandırtıyorlar. Bir kaç arkadaşım var onlarda bu şekilde kullanıyor. Sindirim sistemi bağışıklık için takviye edici gıda. Formiome , maflor, biaogai bunları kullandırtıyorlar. Sonradan benim bebeğime süt alerjisi teşhisi koydular. 6 damlayı 10 damlaya çıkardılar. Yani şikayetsiz hocam her yeni doğana kullandırtıyorlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2022 Saat 20:28 |
|
Kullanmayın. Böyle bir uygulama yok. Popolarından uyduruyorlar.
Yazılarımı okuyun ve o "Süt allerjisi" palavrasına da inanmayın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|