|
Astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betty ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2022 Saat 18:42 |
İyi günler Hocam
Oğlum 12 yaşında bahar ayı başlayalı her ay nezle oluyor.Ateş yok.Kuru öksürük ile başlıyor.Ertesi gün yoğunlaşıyor.5 dakikada bir öksürüyor.Aksam yatınca yoğunlaşıyor uyuyunca sabah uyanana kadar hiç öksürük yok.Sabah kalkınca yoğun balgamlı öksürüyor.Bu sefer ciğerlerim hırıltı başlıyor.Doktora götürdüğüm zaman ventolin ve floxide veriyor.Sizin dediklerinizi uyguluyorum ama öksürüğü bir çare bulamıyorum.Ne yaparsam yapayım tüm gün öksürüyor.Astım sadece nefes darlığı mı yapar?Rinit ile oluşan uzun süren öksürük astım atağı mıdır?Öksürük tedavi edilmezse vücuda bir zararı olur mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYIR!! Astım atağı değildir.
Türk doktorları HER öksüren çocuğa Astım dedikleri için böyle uydurma bilgiler vardır. Astım'da öncelikle solunum sıkıntısı olacak, yanında üvertür olarak, öksürük olur. Sizin tarifiniz, "Saman nezlesi" olup, Astım ile hiçbir alakası yoktur. Öksürük tedavi edilmez!!! Bu salakca ifade Türk doktorlarının muhteşem uydurmalarından biridir. Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır. Tedavi edilen ise; öksürüğe sebep olan hastalıktır. SEbep; virüs ise, zaten tedavisi yoktur. İşte bu yüzden Grip teşhis ederlerse, hastayı daha fazla masraflara sokamayacakları için, Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. Bu yüzden öksürüğü önlemeye yönelik tedavilerin sonucu: "Sahtekarlığın 3 Safhası" durumudur. Bu yazıyı, Forum sabit yazılarından okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Haz 2022 Saat 08:54 |
|
![]() |
|
Betty ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktor eğer çocuğunuz küçükken 3 kez
bronşiolit geçirdi ve hastanede hava alıp rahatladı ise potansiyle astım hastasıdır diyor.Öksürük tedavi edilmezse astım olur deniliyor.Kişi yanlış yada ihmal edilmiş bir tedavi ile astım olur mu?Yoksa genetik olarak zaten kişi de astım mi vardır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Öksürük tedavi edilmezse astım olur". Böyle bir bilgi yok! Poposundan uydurmuş! O güdük aklı ile,
kendine işler çıkarma peşinde. 1- "Öksürüğün tedavisi" diye bir tedavi YOKTUR! Öksürüğü yapan etkenin tedavisi vardır, Viral olanlarda ise bir tedavi şekli bile yoktur! Kendiliğinden iyileşirler. 2- Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar, hayret etmek elde değil. 3- Broşiolit ile Astım arasında en ufak bir bağlantı bile yoktur, zira Bronşiolit, viruslarla olur. Görüyorsunuz Türk doktorlarının perişanlığını!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|