|
Ateş boğazda kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fethiyeakn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2022 Saat 16:37 |
Hocam oğlum Mart'ta 3yaşını doldurdu cuma akşamı gece ateşi çıktı cumartesi pazar da devam etti pazartesi doktora getirdim boğazında kızarıklık var dedi antibiyotik verdi fakat hemen açma bugün de ateş devam ederse açarsın dedi hocam oğlum ağzı açık uyuyor ve ağız kokusuna yaptı dili paslı gibi sizce ne yapmalıyım burnunda hırıltı var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burunda hırıltı olması, Grip arazıdır.
Antibiyotik gerektiğinde: Ateş +Ağızda pis koku (açlık kokusundan farklıdır, odasına girdiğinizde bile kokuyu alırsınız). + Dili tamamen kaplayan pas tabakası olur. Dildeki pembelik görülmez. Bu şartlar varsa, Antibiyotik başlayın. Veya; dil ve boğazının resmini gönderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Haz 2022 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
fethiyeakn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakn
Aynen hocam o kokuyu odada duyuyorum birde antibiyotik başlanırsa bağırsak için birşey önerirmisiniz foto çektim ama atamıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik başlayın, ishal olursa; Probiyotik verilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakn
Sağolun hocam peki vermesem iyileşir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Streptokok değilse, önemli değildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|