|
Boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2022 Saat 19:47 |
Hocam merhaba 2.5 yaşında kızımız bir gün süren ateşli bir hastalık geçirdi bugün ateşi yukselmedi normale döndü ancak boğazım ağrıyor diye sürekli ağlıyor öksürük yok ama birşeyler yerken içerken boğazım ağrıyor diyor ve ağlıyor sabahtan beri böyle ne yapabiliriz? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde Sprey ağrısını alır.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi bakınca gördüm boğazın iki yanında beyazlık var aft gibi, bunun için de spreyi kullanabiliriz değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her zaman kullanabilirsiniz (de), resim gönderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir cins Aft. Tantum kullanın. Kendiliğinden gecer.
|
|
![]() |
|
Hocam 3 gündür öğle uykusuna ve gece uykusuna yattığında uyutmayan bir öksürük krizine giriyor, gün içinde neşesi yerinde hiç öksürük yok burun akıntısı yok ateş yok yani hasta ya da keyifsiz değil ama uykuya yattığında çok öksürüyor . Bal limon veremiyoruz almıyor tamtum kullanıyoruz onun dışında bir şey yapmıyoruz fakat öksürük çok yoruyor . Diğer yazılarınızı okudum hangi durumlarda öksürük olur onu da az çok biliyoruz ancak böylesini ilk defa yaşıyoruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar "viral" öksürüklerdir, uzun sürerler. Tedavileri de yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|