|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2022 Saat 23:47 |
Hocam iyi akşamlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Hocam annem çok rahatsız olunca bu akşam ambulans çağırmak zorunda kaldık Akşam ambulansta ki sağlık görevlileri anneme muane etmek için geldiklerinde 3 buçuk yaşında ki oğlumun kulağına merakı giderilsin diye steteskopu sokmuşlar ben son an da gördüm oğlumun kulakları zaten sıkıntılı dedim kulağından çıkardı ama çoktan iş işten geçmiş oldu kendi kulağına kullandığını küçücük çocuğun kulağına sokmuşlar Hocam Ben de çok korkuyorum bir şey olur diye sürekli kulak enfeksiyonu geçiren bir çocuk da önceden gittiniz doktor kulağında mantar olduğunu söyledi tedavi vermişti 1. Hocam mikrop kapmamasi için kulağı herhangi bir önlem almak gerekiyor mu 2. Google steteskopun tehlike saçtığın görünce çok korktum size sormak istedim kusura bakmayın hocam hakkınızı helal edin lütfen |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neresini düzeltsek ki!!
1- "Kulak iltihapları" iltihap değillerdir!! Grip sonucu oluşan ödemin Öztaki borusunu kapaması ile olurlar. Bu ödemi çözel burun damlası; " İliadin damla" (damlasını bulamazsanız, spreyi damlalıklı başka bir şişeye boşaltın) 5 gün, günde:2x2'şer damla her iki BURUN deliklerine damlatılması ile problem hallolur. 2- Türk doktorları, bunları size anlatmazlar!! Sizlere çuvallar dolusu hiçbir işe yarmayan, antibiyotikler ve Allerji ilaçları verirler. Bunların sonucunda da, "-Bakın gördünüz, biz elimizden geleni yaptık, ama maalesef iyileşmedi, çocuk daha fazla ızdırap çekmesin, buyurun ameliyata! " derler... 3- Öyle Steteskop dan filan da mikrop bulaşmaz! Tek istisnası, şahista kulakta "Pürülan Otit" sonucu, cerahatli akıntısı varsa, o zaman bir mikrop bulaşması olabilir. 4-Sağlıkla ilgili Türkçe yazıları okumayın. Onların tamamı sizleri korkutup, telaşa kaptırıp, doktorlara koşmanız için yazılmışlardır! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Haz 2022 Saat 11:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|