|
mukuslu kaka |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zelalim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: mukuslu kakaGönderim Zamanı: 07 Tem 2022 Saat 23:56 |
|
hocam merhaba, 18 aylık ikiz erkek bebeklerim var. 12 kg. kadar ağırlıkları. biri dünden beri diğeri de bugün mukuslu sümüksü kakalar yapmaya başladı. huzursuzca kıvranmaları da var, iştahları azaldı. kaka rengi sarı, bazen yeşil, bazen kahverengi de oluyor. günde 5 kere kadar yapıyorlar, bazısı kuş pisliği kadar, bazısı daha fazla. ama bezde kaka parçaları yani kıvamlı bir kaka hiçbirinde yok hocam, bez kakanın suyunu çekmiş, bez üzerinde sadece mukuslar görünüyor her kakada. o an resim çekmeye çok uğraştım ama popoları da pişik oldu, bez değişiminde aşırı ağlıyorlar ve yatmıyorlar. gönderdiğim resimleri bez değişimden 1 saat kadar sonra çekebildim, o yüzden katı görünüyor. halbuki su gibi ve sadece mukusluydu. bir de ikisinde de öksürük başladı. dizanteride bir az bir çok kaka çıkar mı hocam, hepsi mi az olmalı? flagyl kullanmalı mıyım? veya eğer dizanteriyse ve ben anlamıyorsam flagyl kullanmamamın zararı olur mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2022 Saat 09:03 |
|
Kesinlikle Dizanteri kakası DEĞİL! Sakın ilaç/Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|