|
Bademcik küçültme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayşeısparta
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Oca 2021 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ayşeısparta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bademcik küçültmeGönderim Zamanı: 22 Tem 2022 Saat 17:07 |
|
Sayın Kadir Tuğcu,11 yaşındaki kızımı horlama,ağız akıntısı,nefes darlığı şikayetiyle doktora götürdüm.Bademcik küçültme ameliyatı yapıldı.Üç ayrı doktor aynı karardaydı.Bugün ikinci günü,yutkunma zorluğu çekiyor.Lazerle yapıldı ameliyat.Öneriniz var mı ,iyileşme sürecinde.Bir de hgb’si biraz yüksek çıkmış ,bir şey olur mu?Son olarak benim de ses tellerimde modül var ses kısıklığı yaşıyorum.Öğretmenim bana sıkıntı oluyor.Öneriniz varsa memnun olurum .İyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2022 Saat 18:18 |
|
Böyle; "mumbo-jumbo" soytarılıklar nasıl kandınız? O ameliyatın hiçbir yararı olmayacak. Bademcikler,
birer Lenf bezleri olup, henüz "Antikorları" (bağışıklık maddeleri) gelişmemiş küçük çocuklarda mikroplarla mücadele ederler ve büyürler. Bu müdahalelerin hiçbir yararı olmaz. Zamanla bu LENF bezlerinin ürettiği Antikorlar belirli bir seviyeye ulaşınca, bademciklere daha az iş düşer ve küçülürler. Hgb kaç?? Türk doktorları, Çocuk Hgb değerlerini bilmezler, onları erişkinlerle aynı zannederler. <anneoluncaanladim.com> sitesindeki çocuk kan değerleri makalemi yazarlar kısmından okuyun. Ses tellerindeki nodülün, bu işi BİLEN bir KBB doktoru tarafından alınması gerekir. İlaçlarla yokolmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Tem 2022 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|